• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι Καθυστερήσεις και οι ακυρώσεις πτήσεων στα ταξίδια μου

bianca

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή
Μεγάλη ιστορία
Πρωτοετής φοιτήτρια και είχα πάει στο Βερολίνο με άλλους 100 φοιτητές απ'τη σχολή μου μέσω πρακτορείου. Στην επιστροφή θα πήγαινα κατευθείαν Αθήνα, και είχα κλείσει εισιτήριο για το ίδιο βράδυ από Αθήνα για Λάρνακα.
Για να μην τα πολυλογώ έγιναν διάφορα λάθη και μπερδέματα (δεν ήμασταν και λίγα άτομα) και έτσι τη μέρα της επιστροφής μας ανακοίνωσαν ότι κάποια άτομα δεν είχαν κλεισμένες θέσεις, αλλά μας διαβεβαίωσαν ότι θα μας βολέψουν. Οπότε όπου έβρισκαν διαθέσιμη θέση μας πετούσαν. Φεύγω το πρωί από Βερολίνο για Μόναχο με την Lufthansa. Εκεί βρίσκουμε μια πτήση για Θεσσαλονίκη με Aegean. Μετά από πολλές ώρες στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μας βρίσκουν θέση για Αθήνα με την Ολυμπιακή απ' όπου σε μερικές ώρες πετούσα για Λάρνακα με κυπριακές αερογραμμές. Όλα αυτά σε μια μέρα.
Από τότε αναλαμβάνω την οργάνωση των ταξιδιών μου μόνη μου...

cacofonix

Member
Μια φορά μου ακυρώθηκε πτήση, το 2008. Ζήτησα αποζημίωση από την Ολυμπιακή, καμμία απάντηση στα φαξ μου, πήγα ο ίδιος απο την ΥΠΑ, και μου είπαν να τα ξεχάσω μιας και η Ολυμπιακή είναι υπο καθεστώς εκαθάρρισης και προηγείται το δημόσιο...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom