• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Οικονομικο ξενοδοχειο στη Βουδαπεστη

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
για τη θεα στο ποταμι να κλεισω
1. το Πολυτελές Δίκλινο Δωμάτιο με Θέα στο Ποτάμι με τα 726,88

2. το Executive Δίκλινο Δωμάτιο με Θέα στο Ποτάμι με 757??? για 4 μερες????

Πλάκα κανω φυσικα....

Απλα μ αρεσει που στον τιτλο ειχα βαλει οικονομικο ξενοδοχειο .... (οποτε τα 180/διανυχτερευση μαλλον ειναι πολλα για εμενα ) ΩΧ!!! Και δεν εχει και πρωινο..!!!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
για τη θεα στο ποταμι να κλεισω
1. το Πολυτελές Δίκλινο Δωμάτιο με Θέα στο Ποτάμι με τα 726,88

2. το Executive Δίκλινο Δωμάτιο με Θέα στο Ποτάμι με 757??? για 4 μερες????

Πλάκα κανω φυσικα....

Απλα μ αρεσει που στον τιτλο ειχα βαλει οικονομικο ξενοδοχειο .... (οποτε τα 180/διανυχτερευση μαλλον ειναι πολλα για εμενα ) ΩΧ!!! Και δεν εχει και πρωινο..!!!
Και όμως, για τις ημερομηνίες τις δικές μου που το τσέκαρα από περιέργεια, είναι 100/βραδιά. Που οκ, μπορείς να βρεις και με 35 στη Βουδαπέστη, αλλά δες τι ωραίο ξενοδοχείο! Και τι θέα!

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
α, οκ .... Αντε τα 100 καπως τρωγονται ....
Εγω εχω κλεισει με 42 με πρωινο τελικα το μαρμαρα! Κοιταζω μη βρω και τιποτε αλλο αλλα δεν το βλεπω... Απλα παρατηρω εδω και μια εβδομάδα έχουν ακριβύνει πολυ ολα! Ευτυχως που εκλεισα...
Πραγματικα βρισκεις δωματια στα 35ε πολυ καλα!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι, με ξάφνιασε ευχάριστα η Βουδαπέστη! Βέβαια αν έχω καταλάβει σωστά, μόνο τα ξενοδοχεία είναι τόσο φτηνά, οι τιμές κατά τα άλλα είναι Ελλάδας.
Καλό το μαρμαρά, το είδα κι εγώ. Είδες μήπως είχε και το 4You CityCenter Appartments που είχα δώσει παραπάνω; Το βρήκα 100/3 βράδια.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
και εγω 35 το βρισκω αλλα δεν εχει πρωινο και δεν με πολυ-εμπνεει το δωματιο οσο το μαραμαρας! Μου αρεσε πολυ το μαρμαρας και μαλλον εχω κολλησει....

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μην το πολυσκέφτεσαι/ ζαλίζεις, αφού το έκλεισες και σ'άρεσε, κράτο το! 42 είναι καταπληκτική τιμή, απλώς έχουμε γίνει πλεονέκτες από τα φτηνά/καλά που βλέπουμε στη Βουδαπέστη :)

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
βρισκω το marmara με 32 με πρωινο, απο ελληνικο πρακτορειο ... Πως και τετοια διαφορα? (Απλα δεν ακυρωνεται )

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Με τυχαιες ημερομηνιες μου το βγαζει ακριβο ....
http://www.octopustravel.com/hotels/uk/searchAction.form
Εγω το βρηκα απο το οctopus οποτε θα το βγαλει αργοτερα λογικα στα 40-45ευρω σε προσφορα. Ισως τωρα τα ειναι ακριβο επειδη ειναι νωρις ακομα. Τα αλλα site μου το εδιναν στα 70-80ευρω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom