Rosa Mundial
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ελα ντε
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϋλάνδη
ειναι μακραν ο μοναδικος τροπος να σου ερθει φθηνοτερα. Θα κλεισεις με Easy Jet, φυσικα, θα μείνεις στο φθηνοτερο ξενοδοχειο - μην πω χόστελ-που στανταρ θα σου παει ενα 100αρι η βραδια (στην καλυτερη) και θα βρεις μονος σου τα αξιοθεατα, τον τροπο μεταφορας και το που θα φας. Ειναι πιο δυσκολο, αλλα και πιο συναρπαστικο από το να τα βρεις όλα ετοιμαΤελικα, σκεφτομαι μηπως το να οργανωσω εντελως μονος μου την εκδρομη, τελικα μου κοστισει αρκετα λιγοτερο.
Δηλαδη να βρω μονος μου προσφορες για αεροπορικα εισητηρια, να βρω μονο μου φτηνο ξενοδοχειο κλπ
Απλα ειναι εγνοιες, διαδικασιες, ειδικα αν δεν εχεις ξαναπαει σε ενα μερος.
Βασικα θελω να παρω μια εμπειρια απο την χωρα, οχι τοσο το να δω αξιοθεατα κλπ.
Γι'αυτο και δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις. Θελω να περπατησω, να περιηγηθω μονος οπου μπορω, να πιασω το 'feeling' της περιοχης, κι οχι κατ' αναγκη να με σερνουν να δω μουσεια.
Βεβαια, θα ηθελα να μου τα εχει καποιος ολα ετοιμα, και ισως και σε καλη τιμη, και αυτο μαλλον καποιες φορες το κανουν πολυ καλα τα ταξιδιωτικα γραφεια.
Αλλα με δεδομενο οτι και το οικονομικο κοστος το θετω ως σημαντικο παραγοντα της εκδρομης, ισως αν το οργανωνα μονος, να ηταν καλυτερα.
Τι λετε γι'αυτη την σκεψη;