• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οικονομικές λύσεις

listatti

Member
Το σακίδιο μου είναι πάντα έτοιμο για το επόμενο ταξίδι !! :)
Δυστηχώς η κρίση με κάνει να αναζητώ τους ποιο οικονομικούς προορισμούς , οι φίλοι ούτε σκέψη για ταξίδι .... ετσι και εγώ αφήνω το όνειρο για ταξίδια στην Αφρική για αργότερα :-(
Για Ιουνη, Ιουλιο και Αυγουστο
Έχετε να προτείνετε κάτι ?? Ετοιμάζετε κανά γκρουπάκι και προς ποια κατεύθυνση ??

paefstra

Member
Όταν λες τους πιο οικονομικούς, εννοείς μόνο για εισιτήρια ή και διαμονή /κόστος ζωής;

paefstra

Member
Οι πιο οικονομικές τιμές σε εισιτήρια το καλοκαίρι είναι για Ιταλία και Κων/πολη. Μάλλον είναι πιο οικονομική η Τουρκία σε φαγητό και εσωτερικές μετακινήσεις.

listatti

Member
επειδή είμαι νέο μέλος , δέν έχω καταλάβει πώς ακριβώς γίνεται , δίνει απλά ο ένας στον άλλο νέα και πληροφορίες , οι φτιάνουμε κ παρέες με κοινό προορισμό ??

paefstra

Member
Το πρωτο κυριως, αλλα σε σπανιες περιπτωσεις εχει γινει και το δευτερο. Αν δεν εχεις προβλημα να ρισκαρεις, υπαρχει θεμα αναζητησης παρεας για ταξιδι

listatti

Member
Ευχαριστώ :) θα το δω το ΄΄ θέμα αναζήτησης '' μιας και οι παρεες μου ή εχουν χρόνο αλλά όχι χρήμα για ταξίδι ή το αντίθετο

whoknows

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
Πανω κατω για τι budget μιλαμε με all included για να σου προτεινει κανεις προορισμους? Και ποσες μερες?

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Είδα πρόσφατα σε ταξιδιωτικό πρακτορείο ωραιότατα οδικά για Βουδαπέστη που ξεκινούν από 190€. Αν δεν έχεις θέμα με τα ταξιδιωτικά είναι μια χαρά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom