Μπορείς να βρεις στο booking ενοικιαζόμενα δωμάτια σε καλές τιμές, το συγκοινωνιακό είναι καλό, η ζωή στο νησί πολύ πιο οικονομική σε σχέση με άλλα τύπου Πάρος κλπ.Κάποια επιπλέον πληροφορία για το νησί;
όλα τα κριτήρια νομίζω ότι τα πληροί η άνδρος. Περυσι μείναμε με 35 ευρώ αυγουστιατικα σε καλό δωμάτιο ξενοδοχείου στο γαύριο (όχι στη Χώρα), η συγκοικωνία είναι μάλλον η καλύτερη των Κυκλάδων και το φαι αξιοπρεπέστατο. Ακολουθεί η Νάξος, όπου μπορείς να βρεις καλές τιμές , αλλά με καλό ψάξιμο. Καλή συγκοικωνία, αλλά υπερβολικός κόσμος στις γνωστές παραλίες. Θα μπορούσατε , επίσης, να μείνετε σε camping στην Τήνο ή στα 2 προηγούμενα νησιά. Φετος ανακάλυψα ότι υπάρχουν αξιοπρεπη φθηνά καταλύματα και στην Κύθνο....Χαιρετώ την παρέα του φόρουμ!
Θα ήθελα τη βοήθεια όσων είναι πρόθυμοι να πουν τη γνώμη τους.Ψάχνω να βρω κάποιο ελληνικό νησί για να το επισκεφθώ το καλοκαίρι, ίσως μέσα Ιουλίου ή και Αύγουστο, αυτό δεν το ξέρω ακόμα, για 3-6 ημέρες, με τα εξής κριτήρια:
1)Να προσφέρει οικονομική διαμονή (έως 40-45 Ε τη βραδιά, ή και φθηνότερα, αν και δύσκολο θεωρώ)
2)Οικονομικό και ποιοτικό φαγητό (αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που προσφέρει καλό φαγητό ας είναι και λίγο ακριβότερο)
3)Να είναι κατάλληλο για νεαρό ζευγάρι (22ετών). Δεν τρελαινόμαστε για δυνατή νυχτερινή διασκέδαση, να έχει όμως ένα - δυό μέρη για ένα ποτό και κάποια χώρα που θα κυκλοφορεί κόσμος και μετά τις 12.
4)Καθαρές παραλίες μιας και καλοκαίρι είναι και θα θέλουμε να κάνουμε μπάνιο.
5)Να έχει καλό συγκοινωνιακό δίκτυο μιας και θέλουμε να τη βγάλουμε όσο πιο φθηνά γίνεται και να αποφύγουμε ενοικιάσεις οχημάτων ή μεταφορά δικού μας.
Ξέρω,ίσως ζητάω πολλά, θέλω όμως προτάσεις για μέρη που προσφέρουν έστω και ένα από αυτά που θέτω ως κριτήρια και μετά να καταλήξω σε αυτό που συνδυάζει τα περισσότερα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
δυστυχώς η Μήλος έχει πανακριβα ακτοπλοϊκά!Σου προτείνω ανεπιφύλακτα Μήλο! Έχει όλα όσα ζητάς και θα περάσεις τέλεια...Είναι το απόλυτο ζευγαρονήσι, έχει καταπληκτικές παραλίες που δεν τις χορταίνεις (και σε 2-3 να πηγαίνεις τη μέρα δεν θα τις προλάβεις όλες)...Η Μήλος είναι σχετικά ήσυχο νησί με κάποια μπαράκια το βράδυ για ποτάκι, έχει όμως ζωή, κυρίως ζευγάρια στην ηλικία μας! Το φαγητό είναι φανταστικό και ποιοτικό και έχω να σου προτείνω πολλά μέρη να πας. Επισκέφτηκα το νησί πέρσι με το αγόρι μου τέλη Ιουλίου και περάσαμε υπέροχα. Αν σε ενδιαφέρει ευχαρίστως να σε βοηθήσω...
Το μόνο που πιστεύω δύσκολα θα αποφύγεις είναι η μεταφορά του αυτοκινήτου σας ή η ενοικίαση εκεί γιατί το νησί για να το ευχαριστηθείτε πρέπει να το γυρίσετε!
Τα ακτοποϊκά δε θα μας έρθουν τόσο ακριβά καθώς είμαστε φοιτητές και έχουμε έκπτωση. Δηλαδή πέρσυ στη Μήλο είχαμε βρει πολύ οικονομικά εισιτήρια. Το κυριότερο έξοδο θεωρώ πως είναι η διαμονή, που κοπανάνε τις τιμές για ενοικιαζόμενα δωμάτια μια σταλιά, με ένα μπάνιο που με το ζόρι χωράς και γενικά η ποιότητα δεν ταιριάζει με την τιμή.δυστυχώς η Μήλος έχει πανακριβα ακτοπλοϊκά!