renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
γεια σου alege , τι μου θύμισες τώρα !!!!! την ίδια χρονολογιά έκανα παρόμοια διαδρομή .4 μοτοσυκλέτες η μία εκ των δύο η δικιά μου (κορίτσι πράμα )και οι υπόλοιπες 3 φίλοι .ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!της ζωής μου .τώρα έχω παψει να ειμαι μηχανόβια μετά απο 25 χρόνια ..μου λείπει η μαγεία και η ελευθερία της μετακίνησης ...θα γράψω και εγώ το αρθράκι μου ,και ας παρακινήσομε τους σημερινούς νέους που έχουν μοτοσυκλέτες να το επαναλάβουν σαν ταξίδι -όνειρο και ας ξεφύγουν απο το γυάλισμα τους μόνο ,και την επίδειξη στα κοριτσάκια ...δεν ξέρουν τι χάνουν ...η transalp μου μέ έβγαλε ασπροσπρόσωπη σε ταξίδι ενός μήνα ,οι δρόμοι άνετοι και η φύση απερίγραπτη!!!! η βενζίνη τότε ...τσάμπα ..η φιλοξενία απίστευτη ,και μόνο στο ικόνιο την άκρως θρησκευτική πόλη της τουρκίας αντιμετώπισα πρόβλημα ,που όταν ειδαν και οδηγούσα μοτοσυκλέτα εγω η γυναία ,όρμισαν να με λιθοβολήσουν και έτρεχαν πίσω μας με αλλαλαγμούς ..εμένα ομως δεν με πείραξε .αυτοι αν ειδαν καβάλα τον διαβολο ,εγώ εισέπραξα οτι απλώς διατάραξα χωρίς να το θέλω την θρησκευτική-πολιτιστική τους ισοροπία ...παρόλα αυτά ήταν το ταξίδι μου ονειρο και δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα κάτι τοσο ομορφο και προτότυπο ......να εισαι καλά καί εσύ.