wotan1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πότε θα κάνει ξαστεριά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α.
Υπεροχο αφιερωμα!
Ευχαριστώ πολύ!Υπεροχο αφιερωμα!
Πράγματι! Φυρί φυρί το πήγαινε ο Φουκέ να φυλακιστείΤο τελευταιο καστρο ειναι οντως υπεροχο !
Κι εγώ ευχαριστώ για τη χρήσιμη πληροφορία που δεν τη θυμόμουν!Αυτο το τελευταιο ειναι και το αγαπημενο μου!!!Την περιοδο του Α Παγκοσμιου πολεμου λειτουργησε σαν νοσοκομειο.Οι σταβλοι που βρισκονται στη δεξια, μπροστα απο το καστρο,πλευρα εχουν μετατραπει σε μουσειο αμαξων,με αξιολογα αντιπροσωπευτικα δειγματα,απο διαφορετικες χρονικες περιοδους.
Ευχαριστω.....
Αλήθεια; Τις βλέπει και κανείς άλλος έτσι; Εμένα μια χαρά μου εμφανίζονται...ολα καλά αλλα για φωτο βλέπω μόνο τα βατράχια του image shack..
Σ΄ευχαριστώ πολύ! Και μένα το Ντινάν μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Λες και ήταν βγαλμένο από παραμύθι! Κρίμα που είχα την παλιά μου φωτογραφική μηχανή και οι σκαναρισμένες φωτογραφίες δεν μπορούν να αποτυπώσουν τη μαγεία της περιοχής...Άργησα αλλά τελικά το ανακάλυψα αυτό το εξαιρετικό αφιέρωμα στα κάστρα της Γαλλίας! Συγχαρητήρια!
Χάρηκα ιδιαίτερα που είδα και εικόνες από την αγαπημένη μου Βρετάνη! Στο Ζοσλάν δεν έχω πάει άλλα Βιτρέ και Φουζέρ ναι, και νομίζω ότι αξίζουν να τα επισκεφτεί κανείς! Όσο για το Ντινάν, τι να πρωτοπώ? Για το κάστρο, τη μεσαιωνική πόλη, τα δρομάκια? Θα πω μόνο ότι είναι μία από τις αδυναμίες μου! Ευχαριστώ, ikarialover, για τις όμορφες αναμνήσεις που μου έφερες στο μυαλό!
Πρέπει κάποια στιγμή να καθίσω και να περάσω στην γκάλερυ και τις δικές μου φωτογραφίες... αλλά δεν προλαβαίνω... ... θα το προγραμματίσω πάντως! Έχω φωτογραφικό υλικό και από το εσωτερικό των κάστρων του Ντινάν και του Βιτρέ!Κρίμα που είχα την παλιά μου φωτογραφική μηχανή και οι σκαναρισμένες φωτογραφίες δεν μπορούν να αποτυπώσουν τη μαγεία της περιοχής...