Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Γιατί, είπα εγώ το αντίθετο;Ε, και; Δεν ακουμπάει υπερδνειστερία, μια χαρά περνάει, απλώς με παραπάνω σύνορα.
Γιατί, είπα εγώ το αντίθετο;Ε, και; Δεν ακουμπάει υπερδνειστερία, μια χαρά περνάει, απλώς με παραπάνω σύνορα.
Καμιά φορά το τι λες και το πως το αντιλαμβάνεται ο άλλος μπορεί να μη συμπίπτουν...Γιατί, είπα εγώ το αντίθετο;
Δεν διαφωνώ! Τα συνοριακά περάσματα Ρουμανίας-Ουκρανίας εξηγούσα μόνο.Καμιά φορά το τι λες και το πως το αντιλαμβάνεται ο άλλος μπορεί να μη συμπίπτουν...
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα ποιά είναι η οανσεα...στην οανσεα
Δεν θα επιστρέψω άμεσα. Από ότι βλέπω στο GPS διασχίζω και υπερδνειστερία, θα έχω κάποιο χοντρό πρόβλημα εκεί;@xristosteacher τα συνοριακά περάσματα Μολδαβίας Ουκρανίας είναι αυτά:
http://kordon.sfs.gov.ua/en/home/Countries/md/i
Αν βγείς απο Υπερδνειστερία και θέλεις να επιστρέψεις πάλι απο Μολδαβία, ίσως, να έχεις πρόβλημα.
7 χιλιόμετρα παρακάτω, στα σύνορα Μολδαβίας - Ουκρανίας δίπλα στην Οδησσό, είναι η προφανής απάντηση.Αλλά δεν μας λέει, αν μπεί Μολδαβία, απο που θα βγεί στην Ουκρανία.
Να φανταστώ τότε οτι εννοεί το συνοριακό πέρασμα στη Palanca....μπορεί να περάσει όμως απο εκεί;7 χιλιόμετρα παρακάτω, στα σύνορα Μολδαβίας - Ουκρανίας δίπλα στην Οδησσό, είναι η προφανής απάντηση.
Δεν γνωρίζω καθόλου την διαδρομή, αυτό είναι συνοριακό πέρασμα Μολδαβίας Ουκρανίας;Να φανταστώ τότε οτι εννοεί το συνοριακό πέρασμα στη Palanca....μπορεί να περάσει όμως απο εκεί;
Δεν έχει σημασία πότε θα επιστρέψεις, αλλά απο που θέλεις να επιστρέψεις. Το GPS δεν αναγνωρίζει ποια "κράτη" έχουν "αψιμαχίες" μεταξύ τους....Οπότε όταν θέλουμε να περάσουμε σύνορα δεν κοιτάμε τι μας λέει το GPS!Δεν θα επιστρέψω άμεσα. Από ότι βλέπω στο GPS διασχίζω και υπερδνειστερία, θα έχω κάποιο χοντρό πρόβλημα εκεί;
Ναι, εννοείται αυτό, το GPS δρόμο δείχνει. Στο γυρισμό θα πάω από Ρουμανία αν είναι, τώρα ο χρόνος δε με παίρνει.Δεν έχει σημασία πότε θα επιστρέψεις, αλλά απο που θέλεις να επιστρέψεις. Το GPS δεν αναγνωρίζει ποια "κράτη" έχουν "αψιμαχίες" μεταξύ τους....Οπότε όταν θέλουμε να περάσουμε σύνορα δεν κοιτάμε τι μας λέει το GPS!
Αν μπείς Μολδαβία και βγείς απο Υπερδνειστερία, θεωρητικά θα είναι σαν να μην έχεις βγεί ποτέ απο τη Μολδαβία. Άρα θα έχεις μόνο σφραγίδα εισόδου στο διαβατήριο σου απο την Μολδαβία. Αν θελήσεις να ξαναμπείς απο το ίδιο σημείο ίσως έχεις πρόβλημα γιατί θα φαίνεται οτι μπαίνεις για δεύτερη φορά στη Μολδαβία χωρίς να έχεις βγεί τη πρώτη!
Δεν το έχω κάνει! Το απέφυγα! Γιατί θέλω να ξαναπάω και δεν θέλω να έχω προβλήματα!
Ναι, βεβαίως. Δεν εμπλέκεται υπερδνειστερία, είναι κανονικό σύνορο Μολδαβίας - Ουκρανίας.Να φανταστώ τότε οτι εννοεί το συνοριακό πέρασμα στη Palanca....μπορεί να περάσει όμως απο εκεί;
Το ξέρω οτι δεν εμπλέκεται η Υπερδνειστερία, αφού τα "σύνορα" της είναι βορειότερα. Ξέρεις όμως να μου πείς τι σημαίνει το Ν/Α στο link που επισύναψα; Δεν είναι απαγόρευση σίγουρα, αλλά πουθενά δεν δίνει επεξήγηση του τι είναι;Ναι, βεβαίως. Δεν εμπλέκεται υπερδνειστερία, είναι κανονικό σύνορο Μολδαβίας - Ουκρανίας.