kostasSTi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- South Africa
- Ταξίδι-Όνειρο
- Tokyo
Ένα ταξίδι που σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να κάνω, περιλαμβάνει την Κρακοβία, για την οποία πολλοί εδώ μέσα έχετε γράψει τα καλύτερα. Αρχικά λοιπόν, σκεφτόμουν να παω αεροπορικώς για λίγες μέρες και να επισκεφτώ και κάποια άλλη κοντινή πόλη που δεν έχω δει (π.χ. Μπρατισλάβα). Τις τελευταίες μέρες, προσπαθώ να δω αν μπορώ αυτό το ταξίδι να το κάνω οδικώς, περνώντας κι από κάποιες άλλες πόλεις που θα ήθελα να δω, χρησιμοποιώντας τις ως στάσεις.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το ταξίδι μας ξεκινάει από τα Τρίκαλα και μας ενδιαφέρει να δούμε το Βελιγράδι και τη Μπρατισλάβα. Αν υποθέσουμε οτι αυτές είναι οι δύο στάσεις στο ανέβασμα, ποιες θα προτείνατε για την επιστροφή; Για παράδειγμα έχω ακούσει και για το Νόβισαντ καλά λόγια. Μαζί με την Κρακοβία, βγαίνει αυτό το ταξίδι σε 7-8 μέρες; Τα φώτα σας παρακαλώ οι έμπειροι Δεκτές οι όποιες αλλαγές στο πρόγραμμα!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το ταξίδι μας ξεκινάει από τα Τρίκαλα και μας ενδιαφέρει να δούμε το Βελιγράδι και τη Μπρατισλάβα. Αν υποθέσουμε οτι αυτές είναι οι δύο στάσεις στο ανέβασμα, ποιες θα προτείνατε για την επιστροφή; Για παράδειγμα έχω ακούσει και για το Νόβισαντ καλά λόγια. Μαζί με την Κρακοβία, βγαίνει αυτό το ταξίδι σε 7-8 μέρες; Τα φώτα σας παρακαλώ οι έμπειροι Δεκτές οι όποιες αλλαγές στο πρόγραμμα!