Βέλγιο Γαλλία Γερμανία Λουξεμβούργο Οδικό ταξίδι στο Βέλγιο και πέριξ

tol_pap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
@tol_pap δεν έχω λόγια για να σε ευχαριστήσω. Θα μελετήσω τις προτάσεις και τις διαδρομές και θα επανέλθω με ερωτήσεις.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω
1. γιατί προτείνεις την επίσκεψη στην Dinant με τρένο, λόγω όμορφης διαδρομής;;
2. Δεν αξίζει διαμονή στην Dinant;;
Δεν έχω μείνει στη dinant πήγα αυθημερόν από Brussels. Είναι πολύ κοντά με το τρένο και δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ξεπαρκάρεις το όχημα σου για να πας τόσο κοντά αυθημερόν. Το εισιτήριο έκανε κάτω από 5 ευρώ το άτομο αν θυμάμαι καλά

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν έχω μείνει στη dinant πήγα αυθημερόν από Brussels. Είναι πολύ κοντά με το τρένο και δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ξεπαρκάρεις το όχημα σου για να πας τόσο κοντά αυθημερόν. Το εισιτήριο έκανε κάτω από 5 ευρώ το άτομο αν θυμάμαι καλά
Το εισιτήριο από τον Brussels Central μέχρι την Dinant με αλλαγή τρένου στην Namur κοστίζει 31€ / άτομο με επιστροφή, 15€ για νέους κάτω των 26 ετών και 8,30€ για άτομα άνω των 65 ετών.
Η διαδρομή είναι περίπου 2 ώρες έως 1ώρα και 45 λεπτά.
Έχω την εφαρμογή των Βελγικών Σιδηροδρόμων γιατί πήγα πρόσφατα στη χώρα και τσέκαρα τις τιμές γιατί θέλω να πάω στην Dinant σε 1 μήνα περίπου...
Με το αμάξι η διαδρομή είναι περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά ανάλογα από που θα ξεκινήσεις από τις Βρυξέλλες.

Last edited:

tol_pap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Το εισιτήριο από τον Brussels Central μέχρι την Dinant με αλλαγή τρένου στην Namur κοστίζει 31€ / άτομο με επιστροφή, 15€ για νέους κάτω των 26 ετών και 8,30€ για άτομα άνω των 65 ετών.
Η διαδρομή είναι περίπου 2 ώρες έως 1ώρα και 45 λεπτά.
Έχω την εφαρμογή των Βελγικών Σιδηροδρόμων γιατί πήγα πρόσφατα στη χώρα και τσέκαρα τις τιμές γιατί θέλω να πάω στην Dinant σε 1 μήνα περίπου...
Με το αμάξι η διαδρομή είναι περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά ανάλογα από που θα ξεκινήσεις από τις Βρυξέλλες.
Μιλάω για τη διαδρομή Namour προς Dinant και πίσω. Δεν θα μένει στις Βρυξέλλες!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom