• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οδικως εξωτερικο

Traveller

Member
θα πληρώσεις +300Ε παραπάνω από Ανκόνα για 2 άτομα. Συμφέρει? μήπως να πας με αεροπλάνο?
Θαύμα θαύμα!! Επιτέλους στα λόγια μου έρχεσαι!! Ηθικό δίδαγμα... αφήστε τα πλοία για τον samion και πιάστε τα αεροπλάνα!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Θαύμα θαύμα!! Επιτέλους στα λόγια μου έρχεσαι!! Ηθικό δίδαγμα... αφήστε τα πλοία για τον samion και πιάστε τα αεροπλάνα!!
ουπς μ' έπιασε πάλι....
turms για τη γραμμή Πάτρα-Γένοβα σου είπα? γρήγορα να διαβάσεις στο γκρουπ Ιταλόφιλοι...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Θεσνικη μενω οποτε απο ηγουμενιτσα μονο...

οπως τα εβγαλα σε κοστος, ειτε παω αεροπορικως Μοναχο , κ απο εκει με ενοικιαζομενο αυτοκινητο (οπως κανω ως τωρα) ειτε με πλοιο Ιταλια, τα λεφτα ειναι πανω κατω τα ιδια...

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
θα πας μονος σου,με οικογενεια με φιλους?

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
με την γυναικα μου...παντα...

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
με την γυναικα μου...παντα...
ωραια τοτε κλεισε μια καμπινα δικλινη εξωτερικη για βενετια,θα κομηθεις,θα φας,θα κανεις καμια βολτα,θα κατσεις και στην καμπινα σου με τα ποδια ψηλα βλεποντας τηλεοραση και θα περασει μια χαρα η ωρα απο ηγουμενιτσα ειναι ακριβως 24 ωρες.
μετα ο δρομος ειναι πολυ καλυτερος απο βενετια και εισαι πολυ πιο κοντα.
καλο ταξιδι!!!

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
μαλλον ετσι το βλεπω....

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
ωραια τοτε κλεισε μια καμπινα δικλινη εξωτερικη για βενετια,θα κομηθεις,θα φας,θα κανεις καμια βολτα,θα κατσεις και στην καμπινα σου με τα ποδια ψηλα βλεποντας τηλεοραση και θα περασει μια χαρα η ωρα απο ηγουμενιτσα ειναι ακριβως 24 ωρες.
μετα ο δρομος ειναι πολυ καλυτερος απο βενετια και εισαι πολυ πιο κοντα.
καλο ταξιδι!!!
Καλημέρα. Συμφωνώ κι εγώ με την ιδέα του πλοίου. Άσε που αν πας με superfast από ό,τι θυμάμαι αναχωρεί 12 το βράδυ και φτάνει Βενετία την μεθεπόμενη το πρωί στις 7. Κοινώς η πρώτη διανυκτέρευση είναι στην ουσία σκάρτη διότι (λέω εγώ τώρα) εάν υποθέσουμε πως δουλεύεις την ημέρα αναχώρησης και χρειάζεσαι και τουλάχιστον ένα 2ωρο οδήγησης μέχρι την Πάτρα, απλά επιβιβάζεσαι στο πλοίο πίνεις ένα ποτάκι να χαλαρώσεις και χωρίς να το καταλάβεις έχεις αρχίσει να ονειρεύεσαι εν πλω. Θα ξυπνήσεις ό,τι ώρα θελήσεις, θα παρεις το πρωινό σου,θα αγναντέψεις και λίγο τη θάλασσα κλπ κλπ. Μη νομίζεις πως επειδή στα λέω όλα αυτα τα έχω κάνει κιόλας. Το αντίθετο μάλιστα,προορισμός μου ήταν η Βενετία αλλά πήγα Ανκόνα και μετά οδικώς Βενετία μόνο και μόνο λόγω πίεσης χρόνου. Ναι κερδίζεις αρκετό χρόνο αλλά έχει και η εθνική τα ζόρια της (ειδικά εάν είναι Παρασκευή απόγευμα όπου οπως κι εμείς έτσι και οι Ιταλοί και όχι μόνο πάνε 3ημεράκια. Για να μην σας κουράζω άλλο προτείνω Βενετία.

varioAthens

Member
Καλημέρα. Συμφωνώ κι εγώ με την ιδέα του πλοίου. Άσε που αν πας με superfast από ό,τι θυμάμαι αναχωρεί 12 το βράδυ και φτάνει Βενετία την μεθεπόμενη το πρωί στις 7. Κοινώς η πρώτη διανυκτέρευση είναι στην ουσία σκάρτη διότι (λέω εγώ τώρα) εάν υποθέσουμε πως δουλεύεις την ημέρα αναχώρησης και χρειάζεσαι και τουλάχιστον ένα 2ωρο οδήγησης μέχρι την Πάτρα, απλά επιβιβάζεσαι στο πλοίο πίνεις ένα ποτάκι να χαλαρώσεις και χωρίς να το καταλάβεις έχεις αρχίσει να ονειρεύεσαι εν πλω. Θα ξυπνήσεις ό,τι ώρα θελήσεις, θα παρεις το πρωινό σου,θα αγναντέψεις και λίγο τη θάλασσα κλπ κλπ. Μη νομίζεις πως επειδή στα λέω όλα αυτα τα έχω κάνει κιόλας. Το αντίθετο μάλιστα,προορισμός μου ήταν η Βενετία αλλά πήγα Ανκόνα και μετά οδικώς Βενετία μόνο και μόνο λόγω πίεσης χρόνου. Ναι κερδίζεις αρκετό χρόνο αλλά έχει και η εθνική τα ζόρια της (ειδικά εάν είναι Παρασκευή απόγευμα όπου οπως κι εμείς έτσι και οι Ιταλοί και όχι μόνο πάνε 3ημεράκια. Για να μην σας κουράζω άλλο προτείνω Βενετία.
Επειδή εγώ το έχω κάνει λέω απλά ότι δεν παλεύεται τόση ώρα μες στο πλοίο!

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
υποψην οτι θα φυγει απο ηγουμενιτσα και οχι απο πατρα που ειναι αλλες ποσες ωρες παραπανω δεν ειμαι και σιγουρη 5?
εγω που το εκανα προσφατα αν εχεις καμπινα εξωτερικη οπως του προτεινω μια χαρα παλευται........
αλλα και παλι αυτες ειναι οι δικες μας αποψεις,εσυ θα αποφασισεις εμεις απλα σου λεμε τις εμπειριες μας:D

varioAthens

Member
υποψην οτι θα φυγει απο ηγουμενιτσα και οχι απο πατρα που ειναι αλλες ποσες ωρες παραπανω δεν ειμαι και σιγουρη 5?
εγω που το εκανα προσφατα αν εχεις καμπινα εξωτερικη οπως του προτεινω μια χαρα παλευται........
αλλα και παλι αυτες ειναι οι δικες μας αποψεις,εσυ θα αποφασισεις εμεις απλα σου λεμε τις εμπειριες μας:D
Α ok δεν είχα προσέξει ότι φεύγει από Ηγουμενίτσα! Αλλάζει το πράγμα!
Εγώ από Πάτρα έφυγα και τόσες ώρες στο πλοίο την άκουσα στέρεο!!!:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie