13 Οκτωβρίου 2012 #1 NIKOSPTOL Member Μηνύματα 18 Likes 16 Επόμενο Ταξίδι Ολλανδία Ταξίδι-Όνειρο Υπερσιβηρικός θελω να ρωτήσω ανξέρει κάποιος οδική βοήθεια που να καλύπτει την διαδρομή θεσσαλονικη-Σκόπια-Βελιγραδι-Μαριμπορ-Βιεννη.
θελω να ρωτήσω ανξέρει κάποιος οδική βοήθεια που να καλύπτει την διαδρομή θεσσαλονικη-Σκόπια-Βελιγραδι-Μαριμπορ-Βιεννη.
19 Οκτωβρίου 2012 #2 M moneftsis Member Μηνύματα 9 Likes 21 Φιλε δεν ξερω κατι για οδικη βοηθεια. Οι δρομοι παντως ειναι καλοι. Τωρα αν χρειαστεις κατι πιστευω θα σε βοηθησουν οι ντοπιοι.
Φιλε δεν ξερω κατι για οδικη βοηθεια. Οι δρομοι παντως ειναι καλοι. Τωρα αν χρειαστεις κατι πιστευω θα σε βοηθησουν οι ντοπιοι.
23 Οκτωβρίου 2012 #3 S shristod Member Μηνύματα 135 Likes 37 Επόμενο Ταξίδι Λονδίνο? Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία ΕΛΠΑ?
23 Οκτωβρίου 2012 #4 A atrapos Member Μηνύματα 51 Likes 41 Επόμενο Ταξίδι Βιετναμ Ταξίδι-Όνειρο Καραιβικη ADAC.Ιδιαιτερα αξιοπιστη.
24 Οκτωβρίου 2012 #5 NIKOSPTOL Member Μηνύματα 18 Likes 16 Επόμενο Ταξίδι Ολλανδία Ταξίδι-Όνειρο Υπερσιβηρικός Σ ευχαριστω πολυ για την πληροφορία. Για την adac εχω ακούσει αλλέ δεν γέρω.Αν έχεις πληροφορίες πες μου.
Σ ευχαριστω πολυ για την πληροφορία. Για την adac εχω ακούσει αλλέ δεν γέρω.Αν έχεις πληροφορίες πες μου.