Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Ποιο δίκτυο μαζικής μεταφοράς; αμάξι ή ταξί, τίποτα άλλο δεν παίζει.
Κατα τη γνωμη μου επειδη ημουν πριν 2 μηνες εκει ολο το παιχνιδι γινεται στο south beach,οπως προανεφερε και ο Δευκαλιων.Δεν χρειαστηκα αυτοκινητο καθως εμενα στην Ocean και ηταν ολα γυρω μου:παραλια,μπαρακια,φαγητο,γυναικες,εντονη ζωη,γενικως οσα θελει καποιος που παει στο Μαιαμι.Υπαρχουν και γραφεια που σε πανε οπου θες,απο ξεναγηση ολο το Μαιαμι μεχρι Μπαχαμες και Ορλαντο.Ειναι ωραια σας ευχομαι να περασετε τελεια.να ρωτήσω βρε παίδες. εμείς σκεφτόμαστε τις 5 μέρες στο maiami να τις περάσουμε χωρίς να οδηγούμε κτλ. Μας καλύπτει το δίκτυο των μέσων μαζικής μεταφοράς ή είμαστε οκ αν χρησιμοποιούμε ταξί; θα μένουμε στο south beach
όλα αυτά ειναι εκτός south beach άρα μακριά από την παραλία. να επιλέξεις χοτελ εννοείται στην Ocean Drive. ξεκίνα από την κορυφή το Loews και συνέχισε. προς τα κάτω..και κάτι ακόμα που χρειάζομαι βοήθεια από κάποιον έμπειρο στο Μαιάμι. Εχω τα εξής ξενοδοχεία.
SONESTA BAYFRONT COCONUT GROVE, Address: 2889 MCFARLANE ROAD , COCONUT GROVE
RAMADA PLAZA MARCO POLO BEACH RESORT , Address: 19201 COLLINS AVE.
HYATT REGENCY, Address: 400 S.E. 2ND AVENUE
Επειδη με τον χααρτη δεν μπορω να κατατοπιστω ποιο πρεπει να επιλεξω για να ειμαι στο south beach και να βγαινω στην παραλια με τα ποδια;
Δέχομαι και άλλες προτάσεις ωστε να ψαξω για διαθεσιμοτητα