EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ημερομηνια ληξης της ταυτοτητας γιατι βαζουμε μετα απο 5 χρονια; με ποια λογικη;
Χωρίς λογική. Επειδή η Ryanair δεν καταλαβαίνει πως υπάρχουν ταξιδιωτικά έγγραφα χωρίς ημερομηνίες λήξης.ημερομηνια ληξης της ταυτοτητας γιατι βαζουμε μετα απο 5 χρονια; με ποια λογικη;
Αυτό είναι μια λάθος ράδιο αρβύλα που κυκλοφορεί τελευταία. Η ισχύς μιας ταυτότητας δεν παύει στα 15 χρόνια από την έκδοσή της, αλλά συνεχίζεται κανονικά. Οι ταυτότητες στην Ελλάδα δεν έχουν ημερομηνία λήξης.το χρονικο διαστημα ισχυος της ταυτοτητας ειναι 15 χρονια.την ταυτοτητα χωρις κενο
ραδιο αρβυλα ειναι οσα γραφεις.στο site της αστυνομιας,στην ερωτηση ποτε πρεπει να αντικαταστησω το δελτιο ταυτοτητας ως 4ο λογο αναφερει "οταν εχει περασει 15ετια απο την εκδοση του"Χωρίς λογική. Επειδή η Ryanair δεν καταλαβαίνει πως υπάρχουν ταξιδιωτικά έγγραφα χωρίς ημερομηνίες λήξης.
Αυτό είναι μια λάθος ράδιο αρβύλα που κυκλοφορεί τελευταία. Η ισχύς μιας ταυτότητας δεν παύει στα 15 χρόνια από την έκδοσή της, αλλά συνεχίζεται κανονικά. Οι ταυτότητες στην Ελλάδα δεν έχουν ημερομηνία λήξης.
Το έχουμε συζητήσει ξανά και το έχω υπόψη μου αυτό το link όταν γράφω για ράδιο Αρβύλα.ραδιο αρβυλα ειναι οσα γραφεις.στο site της αστυνομιας,στην ερωτηση ποτε πρεπει να αντικαταστησω το δελτιο ταυτοτητας ως 4ο λογο αναφερει "οταν εχει περασει 15ετια απο την εκδοση του"
Έκδοση Δελτίου Ταυτότητας - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ - Ελληνική Αστυνομία
ραδιο αρβυλα ειναι οσα γραφεις.στο site της αστυνομιας,στην ερωτηση ποτε πρεπει να αντικαταστησω το δελτιο ταυτοτητας ως 4ο λογο αναφερει "οταν εχει περασει 15ετια απο την εκδοση του"
Έκδοση Δελτίου Ταυτότητας - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ - Ελληνική Αστυνομία
Δεν υπάρχεις..Το έχουμε συζητήσει ξανά και το έχω υπόψη μου αυτό το link όταν γράφω για ράδιο Αρβύλα.
Αυτό ΔΕ σημαίνει ότι μετά τα 15 χρόνια είναι άκυρη η παλιά ταυτότητα. Είναι απλώς προτροπή. Η παρέλευση της ημερομηνίας λήξης ενός διαβατηρίου το ακυρώνει τελείως. Με τις ταυτότητες δε συμβαίνει αυτό.