tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Μονο μαγνητακια παιρνω με 5 ευρω;Ναι!...σε περιμένω,εχω μεγάλη ποικιλια με μαγνητάκια!
Μονο μαγνητακια παιρνω με 5 ευρω;Ναι!...σε περιμένω,εχω μεγάλη ποικιλια με μαγνητάκια!
Την Ryanair,ναι....για τις άλλες δε νομιζω (on topic)Είναι κατάλληλα τα μαγνητάκια σου για να "κρατάνε" τις κάρτες επιβίβασης επάνω στο ψυγείο;
Καλά...εσένα θα σου δώσω και ενα μπλουζάκι που θα γράφει I love GreeceΜονο μαγνητακια παιρνω με 5 ευρω;
Ακομα προσπαθω να βρω αυτα τα φθηνοτερα 5 ευρω για τη βαλιτσα!Ετσι μου ερχεται να σου στειλω να δεις την κρατηση μας.Μονο μαγνητακια παιρνω με 5 ευρω;
καλημέρα..θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..στον αριθμό ταυτότητας βάζω μόνο τους αριθμούς ή και τον διψήφιο που βρίσκεται μπροστά από το 6ψήφιο αριθμό?Δες τί λέει λίγο παραπάνω ο ThanasisU2 στον οδηγό...
Οπου πας και χρειάζεται ο αριθμός τατότητας,πάντα πρέπει να βάζεις και τα γράμματα και τους αριθμούς!διαφορετικά θα έχω πρόβλημα?
ναι δυστυχώς..Οπου πας και χρειάζεται ο αριθμός τατότητας,πάντα πρέπει να βάζεις και τα γράμματα και τους αριθμούς!
Τι ρωτάς τώρα;;έχεις ήδη κανει τσεκ-ιν και δεν τα έβαλες;
Ανοιξε το chat... και γραψε να στο αλλαξουνναι δυστυχώς..