marina kater
Member
παιδια θελω βοηθεια!!!εχω ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες ομως τα γραμματα ειναι χειρογραφα θα εχω προβλημα στο ταξιδι για Αγγλια?
Οχι κανενα και γω την ιδια εχω και εχω παει 2 φορες Λονδινο 2013-2014παιδια θελω βοηθεια!!!εχω ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες ομως τα γραμματα ειναι χειρογραφα θα εχω προβλημα στο ταξιδι για Αγγλια?
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!Οχι κανενα και γω την ιδια εχω και εχω παει 2 φορες Λονδινο 2013-2014
Έχεις κάνει τσεκ ιν; Αν ναι φαντάζομαι έχεις βάλει τον αριθμό της ταυτότητας σου. Αν όχι τότε δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά όταν θα κάνεις τσεκ ιν θα βάλεις τον αριθμό διαβατηρίου.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!
επειδή θέλω να εχω το κεφαλι μου ησυχο λεω να παω να βγαλω διαβατηριο. Στο εισητηριο της ryanair εχω δωσει τα στοιχεια της ταυτοτητας μου( με τους χειρόγραφους λατινικους χαρακτηρες) λετε να μου δημιουργησουν προβλημα αν κραταω και το διαβατηριο!!
Μα τι λες κοπελιά μου τωρα..αφου σου λεω οτι ειδικα Λονδινο ταξιδεψα το Πασχα και ξαναπαω Δεκεμβρη και κανω ενα ταξιδι καθε μηνα..με την χειρόγραφη ταυτοτητα .... Αφου θες να βγαλεις διαβατηριο..τι ρωτας τοτε...ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!
επειδή θέλω να εχω το κεφαλι μου ησυχο λεω να παω να βγαλω διαβατηριο. Στο εισητηριο της ryanair εχω δωσει τα στοιχεια της ταυτοτητας μου( με τους χειρόγραφους λατινικους χαρακτηρες) λετε να μου δημιουργησουν προβλημα αν κραταω και το διαβατηριο!!
αφου ετσι και αλλιώς δεν εχει Κανενα!! προβλημα με τη χειρογραφη...Έχεις κάνει τσεκ ιν; Αν ναι φαντάζομαι έχεις βάλει τον αριθμό της ταυτότητας σου. Αν όχι τότε δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά όταν θα κάνεις τσεκ ιν θα βάλεις τον αριθμό διαβατηρίου.
Αλλά γιατί να πας να δώσεις 85 αφού έχεις ταυτότητα; Καλύτερα να πας να βγάλεις μία καινούρια μπαμ μπαμ.
δεν εχω κανει τσεκ ιν αλλα εχω συμπληρωσει το πεδιο με τα εγγραφαΈχεις κάνει τσεκ ιν; Αν ναι φαντάζομαι έχεις βάλει τον αριθμό της ταυτότητας σου. Αν όχι τότε δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά όταν θα κάνεις τσεκ ιν θα βάλεις τον αριθμό διαβατηρίου.
Αλλά γιατί να πας να δώσεις 85 αφού έχεις ταυτότητα; Καλύτερα να πας να βγάλεις μία καινούρια μπαμ μπαμ.
πηγα να κανω τσεκ ιν μου ζητησε να συμπληρωσω τα εγγραφα τα συμπληρωσα εβαλα τον αριθμο ταυτοτητας επειδη ομως μου ζητησε να πληρωσω θεση πατησα chec in αργοτεραΔεν σου εχει ζητησει αριθμο ταυτοτητας ομως ή διαβατηριου.Αν θυμαμαι καλα θα σου το ζητησει στο τσεκ ιν.οποτε αφου δεν θα αλλαξεις ονομα μπορεις να βγαλεις οτι θες αλλα οπως λεει και η κοπελια απο πανω δεν θα εχεις προβλημα με την ταυτοτητα που εχεις ηδη.
χίλια ευχαριστώ! πήρα τηλέφωνο (Αγγλία), είπα ότι έχω ελληνικούς χαρακτήρες και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα...Λέω δεν θα έχω πρόβλημα από μια πόλη στην άλλη στην Αγγλία και μου λέει όχι...Δεν τον πολυεμπιστεύτηκα η αλήθεια είναι..Να το αφήσω έτσι ή να ξαναπάρω και να ζητήσω κατευθείαν αλλαγή σε λατινικούς?εντός Ελλαδας δεν θα ειχες προβλημα αλλα για εξωτερικό σιγουρα θα εχεις , να παρεις τηλ να αλλαξουν το ονομα σε Αγγλικα. Οταν κανεις check-in σου βγαζει το ονομα οπως το εγραψες στη κρατηση δεν μπορεις να διορθώσεις τιποτα.