dimitrova
Member
προφανως! εγω θα ελεγα να παρεις τηλ.στα κεντρικαΚαλησπερα...Ειμαι απο Κυπρο και εκανα on line check in και εκανα λαθος στην χωρα εβαλα Croatia αντι Cyprus...Θα εχω οποιοδήποτε πρόβλημα?
προφανως! εγω θα ελεγα να παρεις τηλ.στα κεντρικαΚαλησπερα...Ειμαι απο Κυπρο και εκανα on line check in και εκανα λαθος στην χωρα εβαλα Croatia αντι Cyprus...Θα εχω οποιοδήποτε πρόβλημα?
Καλησπέρα και καλωσόρισες στο forumΚαλησπέρα παιδιά και εγώ πρώτη φορά κάνω οποιαδήποτε αγορά μέσω ιντερνετ και έχω κάποιες απορίες σχετικά με την κράτηση μου..
Ακόμα online check in δεν με αφήνει να κάνω γιατί δεν θέλω να πληρώσω θέση,θέλω μια τυχαία δεν με πειράζει.Οπότε όταν ξεκίνησα να κάνω το check in δεν με άφηνε αμα δεν είναι σε πλαίσιο 7 ημερών η πτήση.Αυτό που έχω απορία είναι αν υπάρχουν τίποτα επιπλέον χρεώσεις;
Έχω συμπεριλάβει βαλίτσες και ασφάλεια ακόμα και το μήνυμα στο κινητό (το οποίο βέβαια δεν ήρθε ξέρουμε γιατί; )
Καλησπέρα!! το μήνυμα στο κινητό το βάζω και εγώ όποτε ταξιδεύω με την ryanair . Τους 2 τελευταίους μήνες έκλεισα 3 διαφορετικούς προορισμούς. Το πρώτο για την οικογένεια μου, το άλλο για τον πατέρα μου και το τρίτο για την αδερφή μου. Στις 2 περιπτώσεις μου έστειλε το μήνυμα στο κινητό και στην τελευταία όχι. Αντε τώρα να καταλάβεις !!!!Καλησπέρα παιδιά και εγώ πρώτη φορά κάνω οποιαδήποτε αγορά μέσω ιντερνετ και έχω κάποιες απορίες σχετικά με την κράτηση μου..
Ακόμα online check in δεν με αφήνει να κάνω γιατί δεν θέλω να πληρώσω θέση,θέλω μια τυχαία δεν με πειράζει.Οπότε όταν ξεκίνησα να κάνω το check in δεν με άφηνε αμα δεν είναι σε πλαίσιο 7 ημερών η πτήση.Αυτό που έχω απορία είναι αν υπάρχουν τίποτα επιπλέον χρεώσεις;
Έχω συμπεριλάβει βαλίτσες και ασφάλεια ακόμα και το μήνυμα στο κινητό (το οποίο βέβαια δεν ήρθε ξέρουμε γιατί; )