jimp
Member
Ελπίζω τις οικογένειες με μικρά παιδιά να τους βάζει όλους μαζί!!!
Αν η κράτηση είναι ενιαία τότε όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής θα είστε μαζί. Αν όχι πιθανόν σε διαφορετικές θέσεις.
Ελπίζω τις οικογένειες με μικρά παιδιά να τους βάζει όλους μαζί!!!
Αν σε βαλει διπλα σε μια διμετρη ξανθια και τη γυναικα σου καπου αλλου......πειραζει?Ελπίζω τις οικογένειες με μικρά παιδιά να τους βάζει όλους μαζί!!!
Αν με βάλει δίπλα σε έναν δίμετρο μελαχρινό και τον άντρα μου κάπου αλλού...δεν θα με πειράξει καθόλου,αρκεί να έχει και τα παιδιά μαζί του!!!Αν σε βαλει διπλα σε μια διμετρη ξανθια και τη γυναικα σου καπου αλλου......πειραζει?
(Ω...συγνωμη,συνηθως το προσεχω)....οσο για τα παιδια εννοειται...Αν με βάλει δίπλα σε έναν δίμετρο μελαχρινό και τον άντρα μου κάπου αλλού...δεν θα με πειράξει καθόλου,αρκεί να έχει και τα παιδιά μαζί του!!!
Επειδη δεν γνωριζω το θεμα...μπορει να ταξιδεψει καποιος στην ευρωπη(υποθετω οτι μιλαμε μονο για χωρες σενκεν) με οποιαδηποτε αλλη εταιρια, με ληγμενο διαβατηριο;Η Ryanair είναι η μόνη εταιρεία που δεν δέχεται ταξιδιώτες με ληγμένο διαβατήριο
ηδη πέταξα με ρυαναιρ με παιδι 3 χρονων, όπου στο τσεκ ιν εβαλα ταυτότητα και για αριθμο εβαλα το ΑΜΚΑ του παιδιου, εννοιεται ειχα μαζι μου οικογενειακο βιβλιαριο.οσο πετουσαμε με eagean και ολυμπιακη με παιδι στο check in ειχαμε το βιβλιαριο του παιδιου που ειναι τωρα 6 ετων ισχυει οτι σε πτηση ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ χρειαζεται να εχει το παιδι διαβατηριο γιατι δεν αναγνωριζει η ryan air κανενα αλλο ταξιδιωτικο εγγραφο?