• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Οδηγός : E Check In από την Ryanair

jimp

Member
τελικα το γραμμα που εχει μπροστα η ταυτοτητα μας το γραφουμε ή οχι?να υποθεση οτι αν το γραφουμε, το γραφουμε με λατινικους χαρακτηρες???εμεις θα παρουμε 2 χειραποσκευες?δεν εχω δηλωσει βαλιτσες.οι χειραποσκευες δεν εχουν να κανουν με τις βαλιτσες που δηλωνεις?σωστα???
Γραφεις οτι λεει η ταυτοτητα σου με λατινικους χαρακτηρες, οποτε ναι γραφεις και το γραμμα. Οι χειραποσκευες δεν ειναι αυτες που δηλωνεις, αν καταλαβαινω σωστα τι εννοεις. Ειναι αυτες μεχρι 10 κιλα που θα τις παρεις μαζι σου στο αεροπλανο και θα τις βαλεις στο ντουλαπακι πανω απο το κεφαλι σου.

Βάνια

Member
ευχαριστω πολυ!αν προκυψει καποιο αλλο προβλημα θα σας ξαναρωτησω τωρα που σας βρηκα!εξαλλου ιανουαριο θα κανω το ckeck in!θα σας πω τοτε και την εμπειρια μου!παντως η κρατηση των εισιτηριων ηταν πανευκολη!

osfialgia

Member
ευχαριστω πολυ!αν προκυψει καποιο αλλο προβλημα θα σας ξαναρωτησω τωρα που σας βρηκα!εξαλλου ιανουαριο θα κανω το ckeck in!θα σας πω τοτε και την εμπειρια μου!παντως η κρατηση των εισιτηριων ηταν πανευκολη!
Πανευκολη, αρκει να διαβαζεις και ολα τα ψιλα γραμματα. Γιατι απο την πολλή ευκολία, πολλοί την πατανε. (Οποιος παρακολουθει το τοπικ θα το καταλαβει)

CitizenErased

Member
Γραφεις οτι λεει η ταυτοτητα σου με λατινικους χαρακτηρες, οποτε ναι γραφεις και το γραμμα. Οι χειραποσκευες δεν ειναι αυτες που δηλωνεις, αν καταλαβαινω σωστα τι εννοεις. Ειναι αυτες μεχρι 10 κιλα που θα τις παρεις μαζι σου στο αεροπλανο και θα τις βαλεις στο ντουλαπακι πανω απο το κεφαλι σου.

Aν ειναι το ωμεγα ή καποιο αλλο που δεν υπαρχει σε λατινικο χαρακτηρα?

elinaa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλια-Ουαλία, Νορβηγια
Ταξίδι-Όνειρο
Λαπωνία, Καραιβική
Aν ειναι το ωμεγα ή καποιο αλλο που δεν υπαρχει σε λατινικο χαρακτηρα?
υπαρχει επισημος τροπος για να αντιστοιχιζεις τους ελληνικους με τους λατινικους..το ωμεγα το κανεις ο

nektarinis

New Member
καλησπερα σε ολουσ!Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα αν γνωριζει καποιοσ να με ενημερωσει! Εψαξα παρομοια θεματα αλλα δεν βρηκα απαντηση στο προβλημα μου!Ταξιδευω με ryanair στη ρωμη και οπως πιθανον να ξερετε χρειαζεται check in απο το σπιτι!Εγω λοιπον εχω ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες ομως το νουμερο της ταυτοτητας μου εχει ελληνικο γραμμα και συγκεκριμενα το Φ!πιστευετε οτι θα εχω προβλημα?και επισης η αλλη απορια μου ειναι το πως πρεπει να το βαλλω εγω το γραμμα στο check in?με ελληνικους η με αγγλικους χαρακτηρεσ?ευχαριστω προκαταβολικα!!!

strgaza

New Member
καλησπερα σε ολους,
πετάμε με την παρέα μου για Λονδινο για τα Χριστούγεννα και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα με Ραιαν. Υποτίθεται έχουν αλλάξει την πολιτική τους με τις βαλίτσες και μπορείς να πάρεις δύο βαλίτσες στην καμπίνα μαλζι σου, μια με διαστάσεις 55χ40χ20 και μια επιπλέον, χωρίς χρέωη με διαστάσεις 35χ20χ20. Ας απαντήσει κάποιος που έχει ταξιδέψει πρόσφατα να μας πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
ταξίδεψα την προηγούμενη βδομάδα με ryanair,ναι ισχύει αυτό με τις βαλίτσες,όμως να είσαι προετοιμασμένος να έχεις τις βαλίτσες στα πόδια σου,γιατί γίνεται πανικός
επίσης,να ξέρεις ότι η κατάσταση που επικρατεί μέχρι να βολευτούν όλοι,είναι άκρως απογοητευτική
,ειδικά εδώ στην Ελλάδα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills