sofianaxos
Member
αν τα υγρά που θέλω να πάρω μαζί μου είναι σε μπουκαλάκια κάτω των 100 ml (π.χ σε μπουκαλάκι των 30ml ή κραγιόν, μάσκαρα κτλ), τότε μπορώ να βάλω στην επανασφραγιζόμενη σακούλα πάνω από 10 τεμάχια?
Ναι.Ενα μονο σακουλάκι μπορούμε να έχουμε;
και σε ενα νεσεσερ μικρο να τα βαλεις δεν εχεις προβλημα. Κατι απλα σακουλακια ναυλον ειναι ( Φωτο το σακουλακι και το νεσεσερ που εχω . Δεν ειχα πουθενα προβλημα εντος και εκτος και σε καμμία αεροπορική εταιρεία)Τελικά σακουλάκια σου δίνουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος ή όχι;
Έχω χάσει επεισόδια; Παίζει να μη δίνει πια σακουλάκια ο Βενιζέλος; Λόγω κρίσης;;Τελικά σακουλάκια σου δίνουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος ή όχι;
Δίνει. (απάντηση δυο μήνες μετά, σόρρυ)Έχω χάσει επεισόδια; Παίζει να μη δίνει πια σακουλάκια ο Βενιζέλος; Λόγω κρίσης;;
Ε, άμα δίνει ακόμη, να βγάλω από την τσάντα μου ένα σακουλάκι του Ελ Βε από παλιότερο ταξίδι μου που έψαξα και βρήκα και έχω ήδη πακετάρει για το ταξίδι της Δευτέρας, μιας και δεν μου είχες απαντήσει...(Ναι, έχω αρχίσει ήδη να πακετάρω..)Δίνει. (απάντηση δυο μήνες μετά, σόρρυ)