Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

bandit650

Member
και πιστεύω ότι το Γκρίνουιτς ούτως η άλλως το έχεις στο πρόγραμμα σου??προηγείται των Richmond και Kingston.....
Έχω πάει. Δε είναι η πρώτη φορά που πάω.
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
@fraulina επίσης

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Στο stansted ειχα μεινει σε hampton by hilton μετα απο ντιστοιχη πτηση. Πηγαινες με τα ποδια απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο. Με βολεψε κ ηταν οικονομικοτερο απο ξενοδοχειο του κεντρου. φανταζομαι θα εχει αντιστοιχα κ στο Γκατγουικ.
Ο χώρος με την Καρυατιδα είναι ακομα κλειστος, μονο απο το πλαι μπορεις να ριξεις μια ματια απο μακρυα.
Δύο χρόνια κλειστός.. αντί να μας την γυρίσουν , την έχουν κρυμμένη.. τελοσπαντων!!!

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Ακόμα μια ερώτηση, ένας φίλος μου είπε για μια βίζα 12 ευρώ. Λίγο που το έψαξα είδα πως ξεκινάει από Απρίλιο. Σωστά ???

Grtraveler

Member

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Στο stansted ειχα μεινει σε hampton by hilton μετα απο ντιστοιχη πτηση. Πηγαινες με τα ποδια απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο. Με βολεψε κ ηταν οικονομικοτερο απο ξενοδοχειο του κεντρου. φανταζομαι θα εχει αντιστοιχα κ στο Γκατγουικ.
Ο χώρος με την Καρυατιδα είναι ακομα κλειστος, μονο απο το πλαι μπορεις να ριξεις μια ματια απο μακρυα.
Εγώ τον Απρίλιο του 2024 πήγα κανονικά στο χώρο με την Καρυάτιδα βγήκα και φωτογραφία δίπλα της πότε έκλεισε;

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Εγώ τον Απρίλιο του 2024 πήγα κανονικά στο χώρο με την Καρυάτιδα βγήκα και φωτογραφία δίπλα της πότε έκλεισε;
Χριστούγεννα του 2022 ήταν κλειστός ο χώρος ! Από ότι απάντησε ο coco και βάσει μις φωτογραφίας που είδα από γνωστό στο ινσταγκραμ, την Καρυατιδα την βλέπεις από μια χαραμάδα ας πούμε από μακρινή απόσταση....

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Χριστούγεννα του 2022 ήταν κλειστός ο χώρος ! Από ότι απάντησε ο coco και βάσει μις φωτογραφίας που είδα από γνωστό στο ινσταγκραμ, την Καρυατιδα την βλέπεις από μια χαραμάδα ας πούμε από μακρινή απόσταση....
Εγώ πάντως την είδα κανονικά τον Απρίλη του 2024.Μπορει να την ξανακλεισαν φέτος ίσως

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.905
Μέλη
39.603
Νεότερο μέλος
Georgeva25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom