verde
Member
καμια βοηθεια για Οξφορδη???καθε πληροφορια ευπροσδεκτη γτ λογω σχολης δουλειας κλπ δεν χω καθολου χρονου να το ψαξω...
Έχει ένα τεράστιο στην Cornmarket street (ή μήπως είναι στη St. Giles?), κι άλλο ένα στη Broad street, στο ύψος της Radcliffe Camera περίπου, απέναντι από το Trinity.βρηκα καποιες πληροφοριες για βιβλιοπωλεια στο κεντρο της πολης(οξφορδης)...επειδη ενδιαφερομαι ιδιαιτερα για ενα καλο βιβλιοπωλειο αν καποιος ξερει κατι ψαγμενο ας μου πει πλζ....thanxxx
φίλε μάνο, την νύχτα της πρωτοχρονιάς στο Λονδίνο γίνεται πανικός. εγώ την πρωτοχρονιά του 2008 εμενα στο Westminster και ήθελα να πάω περπαντώντας στην Trafalgar ή κάπου κοντά στο μάτι, για να δω καλύτερα τα πυροτεχνήματα, και από τον κόσμο ούτε καν πλησίασα. Μιλάμε για πολύ λαό. πολύ φοβάμαι ότι στο κέντρο πρωτοχρονιά θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις ταξί.Έχω μια περίεργη ερώτηση.
Ψάχνω ξενοδοχείο για τα Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά (4 άτομα) και αυτά που έχουν καλό value for money, βρίσκονται λίγο πιο μακριά από το κέντρο (λογικό)
Το θέμα μου είναι το εξής. Επειδή θέλουμε να κάνουμε την αλλαγή του χρόνου κάτω από το Big Ben , και θα θελουμε να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο κάποια στιγμή, και επειδή τέτοια ώρα δεν θα υπάρχει μετρό, θα βρίσκουμε ταξί; Έχει κανείς σχετική εμπειρία;
(Υπάρχουν μεταμεσονύκτια μέσα μεταφοράς ? ) :roll:
Αλλιώς θα πρέπει να κλείσω κάποιο πολύ κεντρικό ξενοδοχείο.
εγω επαθα πανικό απο τον πολύ κόσμο...μου περασε και απο το μυαλό μηπως συμβει κατι με τρομοκρατία....και λακισα....τα πυροτεχνηματα τα ακουσα και τα ειδα..οσο μπορουσα απο ενα fast food στην oxford οπου έμενα.....φίλε μάνο, την νύχτα της πρωτοχρονιάς στο Λονδίνο γίνεται πανικός. εγώ την πρωτοχρονιά του 2008 εμενα στο Westminster και ήθελα να πάω περπαντώντας στην Trafalgar ή κάπου κοντά στο μάτι, για να δω καλύτερα τα πυροτεχνήματα, και από τον κόσμο ούτε καν πλησίασα. Μιλάμε για πολύ λαό. πολύ φοβάμαι ότι στο κέντρο πρωτοχρονιά θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις ταξί.
αρε κυριλα...η ιωανναστην oxford οπου έμενα.....