Καλησπέρα σε όλους/όλες, ζητώ την κατανόησή σας προκαταβολικά αν είμαι off topic, είμαι νέο μέλος και προγραμματίζω ένα ταξίδι για μέσα προς τέλη Νοεμβρίου με τη γυναίκα μου στο Λονδίνο (πιθανόν 15 έως 22).Έχω καταλήξει σε 2 πιθανές περιοχές στο θέμα της διαμονής, κοντά στη Westminster Bridge και κοντά στην Oxford Street.Καθώς είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω στο Λονδίνο και δεν έχω εικόνα, αν μπορεί κάποιος/κάποια που έχει μείνει σε ένα από τα παρακάτω ξενοδοχεία να μου μεταφέρει τις εντυπώσεις του/της : Park Plaza westminster bridge,Park Plaza Country Hall,Park Plaza Riverbank Hotel,H10 London Waterloo,Indigo London Tower - Sheraton Park Tower,Marylebone Hotel,Hilton London Metropole Hotel
Ακόμη αν κάποιος γνωρίζει γιατί το YEEGO.COM εμφανίζει τιμές σχεδόν πάντα φθηνότερες σε σύγκριση με το BOOKING.COM και σε ορισμένες περιπτώσεις σημαντικές?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλώς σας βρήκα!
Ακόμη αν κάποιος γνωρίζει γιατί το YEEGO.COM εμφανίζει τιμές σχεδόν πάντα φθηνότερες σε σύγκριση με το BOOKING.COM και σε ορισμένες περιπτώσεις σημαντικές?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλώς σας βρήκα!