Καλημερα όσα έχω βάλει, εκτός από notigh hill portobello που δεν θα πήγαινα είναι και μακριά.επίσης αν θες πας londoneye δεν χρειαζετε να πας στο shard και το αντίθετο αν βρεις να κλείσεις για τον shard. Επίσης και στο κάστρο του κεσιγκτον δεν λέει και πολλά από μέσα αρκει από έξω. Καλό ταξίδι εύχομαι.Καλησπέρα σε όλους. Θα είμαι στο Λονδίνο 26-31 Δεκεμβρίου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι τα must see αξιοθέατα και μουσεία να μου προτείνετε.
Με την κάρτα ταξιδιού που έβγαλες τι προνόμια είχες και πόσο αξίζει?Καλημερα όσα έχω βάλει, εκτός από notigh hill portobello που δεν θα πήγαινα είναι και μακριά.επίσης αν θες πας londoneye δεν χρειαζετε να πας στο shard και το αντίθετο αν βρεις να κλείσεις για τον shard. Επίσης και στο κάστρο του κεσιγκτον δεν λέει και πολλά από μέσα αρκει από έξω. Καλό ταξίδι εύχομαι.
Για μενα madame tussaud αν δεν εχεις ξανα παει και aquarium..επισης σιγουρα βρετανικο!ωστοσο τσεκαρε αν εχει και χριστουγεννιατικες αγορες φετος μεχρι τις 31 και αν ναι τοτε επιβαλεται και εκει επισκεψηΚαλησπέρα σε όλους. Θα είμαι στο Λονδίνο 26-31 Δεκεμβρίου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι τα must see αξιοθέατα και μουσεία να μου προτείνετε.
Φάντασμα με κλειστά τα μάτια. Υπερπαραγωγή+1 κι απο μενα για Phantom of The Opera
Για πιο κεφι πηγαινε Mamma Mia