23-30 Δεκεμβρίου!!Και αγχώνομαι γιατί πιστεύω είναι πολλά αυτά που πρέπει να δούμε!!Πότε θα πάτε εσείς? ποιες ημερομηνίες ? Άντε να πλησιάζουν οι μέρες !!!
Ακριβώς τις ίδιες μέρες ταξιδεύω κι εγώ αλλά για άλλη πρωτεύουσα.23-30 Δεκεμβρίου!!Και αγχώνομαι γιατί πιστεύω είναι πολλά αυτά που πρέπει να δούμε!!
Ωραία!Καλά να περάσεις!Ακριβώς τις ίδιες μέρες ταξιδεύω κι εγώ αλλά για άλλη πρωτεύουσα.![]()
Κάπου εκει πάντως θα συναντηθούμε23-
23-30 Δεκεμβρίου!!Και αγχώνομαι γιατί πιστεύω είναι πολλά αυτά που πρέπει να δούμε!!
Σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν την είχα δει την προσφορά ...Να ρωτήσω κάτι άλλο, πως μπορείς να υπολογίσεις πότε θα φτάσεις ώστε να κλείσεις την ώρα που πρέπει? Η μήπως δεν παίζει ρόλο και είναι απλά ενδεικτικό?Φτάνοντας στο Stansted ο καλύτερος τρόπος μετάβασης γιά το κέντρο του Λονδίνου είναι το Stansted Express. Πιό οικονομικός είναι τα λεωφορεία της Terravision (περίπου 6 - 9 λίρες). Αλλά αυτές τις μέρες, ίσως το έχεις δει στο site του Stansted Express, έχουν βάλει προσφορά, αν κλείσεις το εισιτήριο 7 ημέρες πριν το κόστος είναι 12 λίρες από τις 24 που είχε.
https://www.stanstedexpress.com/home
Εγώ φτάνω Heathrow και επιστρέφω από Stansted , αλλά ατυχώς όταν ξεκίνησε η προσφορά είχα ήδη κλείσει εισιτήριο με την Terravision.
Εύχομαι να περάσεις υπέροχα.
Με το Stansted Express δεν χρειάζεται να κλείσεις συγκεκριμμένη ώρα, χρειάζεται μόνο για τα λεωφορεία της Terravision.Σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν την είχα δει την προσφορά ...Να ρωτήσω κάτι άλλο, πως μπορείς να υπολογίσεις πότε θα φτάσεις ώστε να κλείσεις την ώρα που πρέπει? Η μήπως δεν παίζει ρόλο και είναι απλά ενδεικτικό?