23-30 Δεκεμβρίου!!Και αγχώνομαι γιατί πιστεύω είναι πολλά αυτά που πρέπει να δούμε!!Πότε θα πάτε εσείς? ποιες ημερομηνίες ? Άντε να πλησιάζουν οι μέρες !!!
Ακριβώς τις ίδιες μέρες ταξιδεύω κι εγώ αλλά για άλλη πρωτεύουσα.23-30 Δεκεμβρίου!!Και αγχώνομαι γιατί πιστεύω είναι πολλά αυτά που πρέπει να δούμε!!
Ωραία!Καλά να περάσεις!Ακριβώς τις ίδιες μέρες ταξιδεύω κι εγώ αλλά για άλλη πρωτεύουσα.
Κάπου εκει πάντως θα συναντηθούμε εγω θα ειμαι απο της 27 εως 3 ιανουαριου ! προτιμώ την αλλαγή χρόνου !23-
23-30 Δεκεμβρίου!!Και αγχώνομαι γιατί πιστεύω είναι πολλά αυτά που πρέπει να δούμε!!
Σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν την είχα δει την προσφορά ...Να ρωτήσω κάτι άλλο, πως μπορείς να υπολογίσεις πότε θα φτάσεις ώστε να κλείσεις την ώρα που πρέπει? Η μήπως δεν παίζει ρόλο και είναι απλά ενδεικτικό?Φτάνοντας στο Stansted ο καλύτερος τρόπος μετάβασης γιά το κέντρο του Λονδίνου είναι το Stansted Express. Πιό οικονομικός είναι τα λεωφορεία της Terravision (περίπου 6 - 9 λίρες). Αλλά αυτές τις μέρες, ίσως το έχεις δει στο site του Stansted Express, έχουν βάλει προσφορά, αν κλείσεις το εισιτήριο 7 ημέρες πριν το κόστος είναι 12 λίρες από τις 24 που είχε.
https://www.stanstedexpress.com/home
Εγώ φτάνω Heathrow και επιστρέφω από Stansted , αλλά ατυχώς όταν ξεκίνησε η προσφορά είχα ήδη κλείσει εισιτήριο με την Terravision.
Εύχομαι να περάσεις υπέροχα.
Με το Stansted Express δεν χρειάζεται να κλείσεις συγκεκριμμένη ώρα, χρειάζεται μόνο για τα λεωφορεία της Terravision.Σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν την είχα δει την προσφορά ...Να ρωτήσω κάτι άλλο, πως μπορείς να υπολογίσεις πότε θα φτάσεις ώστε να κλείσεις την ώρα που πρέπει? Η μήπως δεν παίζει ρόλο και είναι απλά ενδεικτικό?