το βρηκα 650 ευρω το δικλινο για 6 διανυκτερευσεις! ακριβο?? ειναι τουλαχιστον σε καλη περιοχή?? αν εχετε κατι κοντα στο κεντρο να μου προτεινετε ειμαι ολη αυτια!!!
Πολύ καλή τιμή για το Λονδίνο κ τη συγκεκριμένη περιοχή...καλά να περάσεις!!!το βρηκα 650 ευρω το δικλινο για 6 διανυκτερευσεις! ακριβο?? ειναι τουλαχιστον σε καλη περιοχή?? αν εχετε κατι κοντα στο κεντρο να μου προτεινετε ειμαι ολη αυτια!!!
1. Στο παρόν θέμα το έχουμε συζητήσει πολλές φορές αλλά επειδή είναι πολλές σελιδες δεςΚαλησπέρα,
Θα επισκεφτώ το Λονδίνο σύντομα και θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις:
1. Ποια η διαφορά μεταξύ TRAVELCARD και OYSTER; Ποια συμφέρει πιο πολύ όταν μιλάμε για ένα κλασικό ταξίδι 5-6 ημερών με διαμονή στο euston με μια τετραμελή οικογένεια και με επισκέψεις στα κλασσικά αξιοθέατα;
2. Ποια θεωρείτε must για μια πρώτη επίσκεψη στο Λονδίνο;
3.Προτείνετε να κλείσω εισιτήρια πιο πριν για αξιοθέατα όπως London eye, Μανταμ Τισώ κλπ; Οι προσφορές συμφέρουν για ένα πρόγραμμα όχι fix;
4. Για εκδρομές έξω τύπου Οξφορδη, Κειμπριτζ: αξίζουν και αν ναι, με το πρακτορείο, ή μόνος σου;
Ευχαριστώ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!1. Στο παρόν θέμα το έχουμε συζητήσει πολλές φορές αλλά επειδή είναι πολλές σελιδες δες
εδω και εδώ
2. Εξαρτάται από τα ενδιαφέροντα του επισκέπτη.. Εδώ θα βρεις τη λίστα του tripakia για αρχάριους στο Λονδίνο..
3. Τα London eye και Μανταμ Τισώ συνήθως είναι στη προσφορά 2for1 οπότε αφού ειστε 4 συμφέρει να βγάλετε εισητήρια εκεί και να πληρώσετε μόνο δύο ολόκληρα και οι τέσσερις.(χρειάζεστε χάρτινη travelcard γιαυτό, δες τα παραπάνω λινκ τα περιγράφουμε αναλυτικά).
4. Για 5-6 μέρες δύσκολο να προλάβετε και εκδρομή, και γω το σκεφτόμουν αλλά σε 6 μέρες δε πρόλαβα καν αυτά που ήθελα για μέσα στο Λονδίνο..
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!Αμαρτια να εχεις μονο 5-6 μερες και να πας και εκδρομη. Δεν θα σου φτασουν με τιποτα.
Εβδομαδιαια Travelcard για 1-2 ζωνη η οποια ειναι χαρτινη και θα χρειαστεις και φωτο για αυτη. Την βγαζεις απο το σταθμο του Euston και μπορεις να χρησιμοποιησεις τις προσφορες που θα βρεις εδω (οχι μονο για αξιοθεατα αλλα και για φαγητο) και πληρωνει ο ενας στους δυο, και μπορειτε να πατε οποτε σας βολεψει φυσικα χωρις να κλεισετε κατι νωριτερα.
Επισης αν τα παιδια σας ειναι μικροτερα απο 10 ετων δεν πληρωνουν. Αν ειναι μεγαλυτερα δες εδω http://www.tfl.gov.uk/tickets/14416.aspx . Βασικα οτι ερωτηση εχεις για τις μεταφορες σε αυτο το σαιτ θα τις λυσεις.
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, μη σπαταλίσετε μέρα για εκδρομή. Έχετε τόσα να δείτε και να κάνετε. Θα σας πρότεινα να πάτε οπωσδήποτε στο Greenwich, μέσω Τάμεση με πλοιαράκι. Η διαδρομή είναι υπέροχη και το Greenwich εκτός από το πάρκο και το μεσημβρινό με το ρολόι, έχει ένα πολύ όμορφο μουσείο, πολλά μαγαζάκια και παμπ και το cutty sark. Είμαι σίγουρη ότι εκτός από εσάς, θα ξετρελαθούν και τα παιδιά. Επίσης μη ξεχάσετε και το μουσείο Φυσικής ιστορίας το οποίο θα αρέσει εξίσου στα παιδιά. Να περάσετε τέλειαΚαλησπέρα,
Θα επισκεφτώ το Λονδίνο σύντομα και θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις:
1. Ποια η διαφορά μεταξύ TRAVELCARD και OYSTER; Ποια συμφέρει πιο πολύ όταν μιλάμε για ένα κλασικό ταξίδι 5-6 ημερών με διαμονή στο euston με μια τετραμελή οικογένεια και με επισκέψεις στα κλασσικά αξιοθέατα;
2. Ποια θεωρείτε must για μια πρώτη επίσκεψη στο Λονδίνο;
3.Προτείνετε να κλείσω εισιτήρια πιο πριν για αξιοθέατα όπως London eye, Μανταμ Τισώ κλπ; Οι προσφορές συμφέρουν για ένα πρόγραμμα όχι fix;
4. Για εκδρομές έξω τύπου Οξφορδη, Κειμπριτζ: αξίζουν και αν ναι, με το πρακτορείο, ή μόνος σου;
Ευχαριστώ...
Σε ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση αλλά είμαι η Kanel. Εκτός αν εννοούσες ο άνθρωπος Kanel5)η επίσκεψη στο Greenwich με το πλοιάριο όπως πολυ ωραια περιεγραψε και ο kanel28