@kalspiros Το ότι σε μένα έτυχε καλός καιρός σημαίνει ότι το Λονδίνο έχει καλό καιρό;
Καταλαβαίνω ότι ζεις εκει και έχεις όλο το χρόνο για ψάξιμο..
Αυτό απαγορεύει ένα επισκέπτη 5θημέρου να εκφράσει την αποψή του;
Όπως καταλαβαίνεται ο χρόνος είναι ελάχιστος για να δεις πράματα...
Για τις εκκλησίες πήγα σε 3 που έτυχε στο δρόμο μου και στο καθεδρικό του Αγίου Παύλου που μου ζήτησαν 18 λίρες. Στις 4 η μία ήτανε δωρεάν. Εσύ τι γνώμη θα σχημάτιζες;
Άλλο πήγαμε στο wemblay arena. Ήτανε 4.30 απόγευμα. Δεν μπορούσαμε να μπούμε όχι βεβαια να δουμε κανα αγώνα αλλά έτσι...Μας ζήτησαν 15 λίρες αν ερχόμαστε αύριο λέει.
Στη ζωή υπάρχουν και αντιθέσεις ξέρεις...
Α για τη βρωμικη πόλη....κατέβηκα 3-4 σκάλες και κατρουλιά παντού....
Μέσα στο μετρο...μια πολυ όμορφη κοπέλα...απεναντί μου διαβάζει μια εφημερίδα...τη πετάει κάτω...σε λίγο πατάει πάνω...και σε λίγο φεύγει αδιάφορα...μια χαρά.
Παρόλα τα τυχαία αυτά εμένα μου άρεσε η πόλη και θα ξαναπάω κάποια στιγμή πιο ενημερωμένος...
Καταλαβαίνω ότι ζεις εκει και έχεις όλο το χρόνο για ψάξιμο..
Αυτό απαγορεύει ένα επισκέπτη 5θημέρου να εκφράσει την αποψή του;
Όπως καταλαβαίνεται ο χρόνος είναι ελάχιστος για να δεις πράματα...
Για τις εκκλησίες πήγα σε 3 που έτυχε στο δρόμο μου και στο καθεδρικό του Αγίου Παύλου που μου ζήτησαν 18 λίρες. Στις 4 η μία ήτανε δωρεάν. Εσύ τι γνώμη θα σχημάτιζες;
Άλλο πήγαμε στο wemblay arena. Ήτανε 4.30 απόγευμα. Δεν μπορούσαμε να μπούμε όχι βεβαια να δουμε κανα αγώνα αλλά έτσι...Μας ζήτησαν 15 λίρες αν ερχόμαστε αύριο λέει.
Στη ζωή υπάρχουν και αντιθέσεις ξέρεις...
Α για τη βρωμικη πόλη....κατέβηκα 3-4 σκάλες και κατρουλιά παντού....
Μέσα στο μετρο...μια πολυ όμορφη κοπέλα...απεναντί μου διαβάζει μια εφημερίδα...τη πετάει κάτω...σε λίγο πατάει πάνω...και σε λίγο φεύγει αδιάφορα...μια χαρά.
Παρόλα τα τυχαία αυτά εμένα μου άρεσε η πόλη και θα ξαναπάω κάποια στιγμή πιο ενημερωμένος...