• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

jimp

Member
Ναι λογικο ειναι να δουλευουν ετσι.
Παντως τα ατομα με τα οποια θα μεινουν μαζι,εχουν ηδη βρει δουλεια εκει.
Και ειναι και αυτοι της πληροφορικης.
Τωρα τι να πω ας βρουν μια δουλεια και βλεπουν για το σπιτι.

Dorotija ειναι επικινδυνα για ληστειες,να σε χτυπησουν,να σε παρενοχλησουν σεξουαλικα ή απλα καπως περιεργα?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εδώ που μένω εγώ πχ είναι οκ, αν περπατήσεις δεκαπέντε λεφτά παρακείθε γεμίζεις περίεργες φάτσες..
Ειδατε εκει στα ξενα , απ' τα μπατζακια τους τρεχουν. Παντου λεφτα βλεπουν.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Dorotija ειναι επικινδυνα για ληστειες,να σε χτυπησουν,να σε παρενοχλησουν σεξουαλικα ή απλα καπως περιεργα?
pick one! (or even two... or even all of them!!)
μιας και τα έχουμε συζητήσει με την Dorothy, ενδέχεται να θεωρηθείς τυχερός αν περάσεις από κάποιους συγκεκριμένους δρόμους χωρίς να φας μαχαιριά! Εκείνοι όμως οι δρόμοι στο φωνάζουν από μόνοι τους ότι είναι προς αποφυγήν. Σκοτεινοί, κάτω από γραμμές τρένων, απόμεροι, έ, κοντά στο νου κι η γνώση

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τον εχετε τρομοκρατησει τον ανθρωπο. Αμα προσεχει κινδυνευει οπως σε καθε μεγαλη πολη. Δεν ειναι αναγκη να περνα κι απο υπογειες διαβασεις νυχτιατικα...

jimp

Member
Σοβαρα μιλας?
Και γω χαρηκα που θα ειναι και κοντα σε μια απο τις αγαπημενες μου ομαδες!!

Τι να πω,κοντα στο upton park ειναι το σπιτι,τωρα δεν εχω παει για να δω ακριβως.
Να ελπιζω για το καλυτερο ή τωρα εγινε χειροτερο?

jimp

Member
Καλα με το τελευταιο σχολιο του kalspirou βλεπω να μην την αφηνω να φευγει και να μετακομιζουμε ολοι μαζι στην ομονοια.
Ασφαλεστερο μου ακουγεται!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Εκείνοι όμως οι δρόμοι στο φωνάζουν από μόνοι τους ότι είναι προς αποφυγήν. Σκοτεινοί, κάτω από γραμμές τρένων, απόμεροι, έ, κοντά στο νου κι η γνώση
Και γω χαρηκα που θα ειναι και κοντα σε μια απο τις αγαπημενες μου ομαδες!!
μα δε μίλησα για συγκεκριμένη περιοχή.
Αμα προσεχει κινδυνευει οπως σε καθε μεγαλη πολη.
θα πρέπει οποσδήποτε να έχει το νου της. δε σε ξέρω, δε ξέρω που έχεις μεγαλώσει και πως και εφιστώ την προσοχή.
Δεν ειναι αναγκη να περνα κι απο υπογειες διαβασεις νυχτιατικα...

jimp

Member
Νομιζα ετσι οπως το εγραψες οτι αναφεροσουν στο westham.

Αυτα που λες πρεπει καποιος να τα τηρει σε καθε μεγαλη πολη.Αυτονοητα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Η γουέστχαμ είναι μυστήρια περιοχή. Αυτά τα πρέπει να είσαι προσεκτικός όπως παντού, ισχύουν εδώ που ζω εγώ. Τα γουεστχαμ/ηστχαμ δεν έχουν βελτιωθεί αισθητά λόγω ολυμπιακών είναι πολύ φτωχές γειτονιές και συνεχώς απασχολούν τα μέσα με διάφορα προβλήματα. Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει τη λέξη χούλιγκαν :D Ωστόσο, έχω κι εγώ δυο φίλους που ζουν στο upton park και ναι, 9 μήνες τώρα που τους ξέρω (φαντάζομαι ζουν εκεί και πιο πριν) ούτε τους έχουν μαχαιρώσει, ούτε κλέψει, ούτε τίποτε. Τυχερά είναι αυτά. Οι κανόνες είναι: μένουμε όσο πιο κοντά σε κεντρικούς δρόμους και δρόμους με μαγαζιά ανοιχτά και κίνηση -προσέχουμε η διαδρομή που μας φέρνει σπίτι από το μετρό δεν περνά από ερημιές, πάρκα, μυστήριες διαβάσεις κλπ -στην περίπτωση της γουεστχαμ, δεν ξέρω αν ειναι σωφρον να μείνουν πολύ κοντά στο γήπεδο- αν δούμε καμιά περίεργη κίνηση στα στενά την ώρα που γυρνάμε κάνουμε την κορόιδα και κόβουμε λάσπη γρήγορα γρήγορα (διότι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!)

Όλα καλά θα πάνε! Στην τελική πάνε, και αν δούνε ότι είναι creepy η περιοχή, βρίσκουν κάπου αλλού. Ε, δεν αγοράζουν δα και οικόπεδο!

jimp

Member
Οκ ευχαριστω.

Ουτε χαζα ειναι,ουτε μικρα.
Να προσεξουν,να βρουν δουλεια και να στελνουν λεφτα σε εμας στην ελλαδα,ειδικα τωρα που θα εχουμε δραχμη,να παμε κανενα ταξιδακι λονδινο.

anthy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΘΗΝΑ
easybus

καλησπερα,
τα easybus μπορει να τα χρησιμοποιησει ο καθενας ή πρεπει να πετας με easyjet?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom