Aυτό ισχύει. Οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες και γενικά δεν έχει ανηφόρες.Μα δεν εχει νοημα να βάλεις τα ποδήλατα στο τραμ.......με το ποδήλατο πας πολύ πιο γρήγορα εκεί που θες. Ανηφόρες δεν εχει οπότε αποκλείεται και να κουραστείς.
newbie την Παρασκευή θα είμαι Άμστερνταμ και τη Δευτέρα. Τις υπόλοιπες μέρες θα αναλωθώ στο Ρόττερνταμ και την Μπρυζ.Έχω να κανω ποδήλατο εδω και χρόνια. Εχετε δίκιο ότι οι αποστασεις δεν είναι μεγάλες απλα εκανα την σκέψη σε περίπτωση που τα βρω σκούρα αφού διάβασα οτι οι ποδηλάτες στο κέντρο της πόλης ειναι ολίγον καμικάζι και για να μην φάω καμια γιαγια και να μην με φάει κανένα τραμ να εχω ενναλακτικη (αν θελησω) να τις διανυσω με τραμ εχοντας μαζι το ποδήλατο και μολις κατεβαινω απο το σταθμο ποδηλαταδα..αλλα αυτο τελικα δεν παίζει.
Ανάλυψη μετρητών πώς κάνατε? Υπάρχει συμβεβλήμενη τράπεζα Ολλανδική ή υποκαταστημα Ελληνικής τράπεζας με διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ για να μπορω να χρησιμοποιω την κάρτα μου σε ΑΤΜ?
Gloriana σε τρεις μέρες βλέπω πας Ολλανδια....να περάσεις καλά
Thanks όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες
Το ΔΙΑΣ αφορά στις τράπεζες εσωτερικού. Στο εξωτερικό μπορείς να κάνεις ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ έχει την ένδειξη Maestro ή Cirrus (δες τα σηματάκια στην κάρτα αναλήψεών σου).Ανάλυψη μετρητών πώς κάνατε? Υπάρχει συμβεβλήμενη τράπεζα Ολλανδική ή υποκαταστημα Ελληνικής τράπεζας με διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ για να μπορω να χρησιμοποιω την κάρτα μου σε ΑΤΜ?