Kristina_sky
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου !
Δύο άτομα κατέχουν σίγουρα, κάποιος ξέρει και ρωσικά απ` οτι βλέπω...όσοι κατέχουν λίγο απο ιατρική ξέρουν για το Пирогов
Δύο άτομα κατέχουν σίγουρα, κάποιος ξέρει και ρωσικά απ` οτι βλέπω...όσοι κατέχουν λίγο απο ιατρική ξέρουν για το Пирогов
Το Πιρογόβο δεν έχει σχέση με τον γιατρό Νικολάι Πιρογόβ. Αναρωτιέμαι απο που ξέρεις για τον Πιρογόβ.
Το πάρκο πήρε το ονομά του απο το χωριό που υπήρχε εκεί απο τον 17 αιώνα.
Εϊχα πάει μια βόλτα στο ιατρείο του.
Ασθενείς περίμεναν να τους θεραπεύσει, Παρακολούθησα και μια επεμβασούλα
έβαλα φωτό και από τους δρόμουςΚατάλαβα που πήγες.
Πολύ μακριά πήγες...έβαλα φωτό και από τους δρόμους
Πολύ μακριά πήγες...
Вінниця μια φορά πήγα, άλλα κυρίως σαν στάση σε κάποιο τουρ μου στην Ουκρανία. Είχα πάει στο μέρος που βρισκόταν το σπίτι του Χίτλερ (Führerhauptquartier) όπως και το κάστρο των Μπόρχολ. Η Βινίτσα, είναι ευχάριστη στάση, σε όσους πάνε Μολδαβία (Τσερνιβίτσι) ή ΟδησσόThanassisU2 κάμποσους μελετηρούς έλληνες γιατρούς έχω ρωτήσει και δεν τον ξέρουν. Ελπίζω να μην είναι έτσι.
Και μια και ξέρεις ρωσικά, το μουσείο-χωριουδάκι του στη Βίνιτσα με νομίζω 20 γρύβνια έχει ωραιότατη ξενάγηση, εισιτήριο πολύ μικρό. Το έργο του τεράστιο.
Κριστίνα, Я також можу українською
πάω Ουκρανία, σχεδόν κάθε μήνα (μέγαλη αγάπη το Λβοβ). Κίεβο έχω να πάω από πέρυσι δυστηχώς, άλλα ας είναι καλά η WizzAir από Κατοβίτσε για αυτό