chrikky
Member
καλέεε (με όλο το θάρρος) βάλε και καμιά παράγραφο.. μου ρθε ζαλούρα με το κατεβατό...λοιπον σε καταλαβαινω απολυτα..ειχα κακη εμπειρια και εγω σε καποια συνναλαγη μου με paypal σε αγορα και οχι σε ταξιδι και δεν δικαιωθηκα γιατι δεν ηταν μεσο ebay... επισης ειμαι οπαδος των οργανομενων απο τους λιγο εδω...αν και με σνομπαρουν για αυτο...προβλημα τους...λοιπον εχω παει και μονη μαλιστα πριν 2 μερες γυρισα απο ταξιδι απο ολλανδια που οργανωσα μονη..εχει τα θετικα του εχει και τα αρνητικα του...βρηκα εισητηρια προσφορας και πηγα...χοτελ εκλεισα μεσο booking και ομολογω οτι ηταν χειροτερο απο οτι φαινοταν αλλα τελικα υποφερτο...ευτυχως η παρεα χρησιμοποιησε την καρτα της και οχι εγω.....ψαξε μηπως το οργανωμενο δεν εχει και τοση διαφορα απο το μονος ειδικα αν δεν εχεις βρει εισητηρια προσφορας...γλυτωνεις και απο αρκετο αγχος...καποιες φορες οι διαφορες αν δεν ειναι το ξαναλεω αεροπορικα προσφορας δεν ειναι μεγαλες σε σχεση με αυτα που σε παρεχουν....οσο για αυτους που σου συστηνουν ψυχολογο καλυτερα να πανε οι ιδιοι το χρειαζοναι επειγοντως....καλη επιτυχια σε οτι επιλεξεις
επισης να σου πω οτι με την καρτα της κυπρου ειχα προβλημα δικαιωσεις μια που πρεπει λεει να παραδεχτει ο κλεφτης οτι σε εκλεψε για να δικαιωθεις ...να το εχεις υποψη..εγω ειμαι στην διαδικασια να φυγω απο αυτην...μια που δεν με βοηθησε....αυτα ενημερωτικα