• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ξύπνα λαέ..για μικρά και για μεγάλα!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tupacgr13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Έτσι είναι τα πράγματα για σας τις γυναίκες εύκολα. Πάτε παντρεύεστε ένα πλούσιο και μετά ζείτε όλη σας τη ζωή πίνοντας κοκτέιλ στη Χαβάη :p. Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε γιατί μετά τη κρίση μας βλέπω να μην έχουμε λεφτά να ταξιδέψουμε ούτε με ταξί στη δίπλα γειτονιά :D.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Έτσι είναι τα πράγματα για σας τις γυναίκες εύκολα. Πάτε παντρεύεστε ένα πλούσιο και μετά ζείτε όλη σας τη ζωή πίνοντας κοκτέιλ στη Χαβάη :p. Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε γιατί μετά τη κρίση μας βλέπω να μην έχουμε λεφτά να ταξιδέψουμε ούτε με ταξί στη δίπλα γειτονιά :D.
Δεν έχεις παρά να παντρευτείς και εσύ μια πλούσια και να περάσεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου πίνοντας μαργαρίτες στην Καραϊβική:xmas_cool:.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ποια ετοιμάζεται για Χαβάη και δεν το μαρτυράει;;;;;:xmas_mrgreen:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...
ποσο ειπες οτι εισαι ? 23??? σωστος!!!!!!!!!!!!!:xmas_lol::xmas_evil::xmas_lol::xmas_evil::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παλι κατι λαθος επιλογες εκανα! Δεν εξηγειται αλλιως.
Που ειναι ο πλουσιος γαμπρος μου? Γιατι τον εφτυσα οταν μου εκανε προταση γαμου?

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
εμένα ετοιμάζεται για δεύτερη φορά.

τι να σας κάνω ρε κορίτσια...πρόλαβε άλλη:xmas_cheesygrin:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Πες του παιδί μου ότι δε δουλεύεις κι ότι σε ζουν οι πρώην σύζυγοι!

tupac, άστα, έξι διατροφές έχει βγάλει ως τώρα....:xmas_cheesygrin:
Eντάξει ρε rosa με μαρτύρησες!!
ειπα να μην το κανω βούκινο..
ο τελευταίος μονο μου κανει νερά και θέλει να συμφωνήσομε με μια πετρελαιοπηγή στο qatar, αλλα έχω βάλει τον Λυκούργο και θα τον κανονίσω..:xmas_cool:

Στο θέμα μας όμως...ειπαμε για αποψε Αυτοκριτική και καπακι το βιντεο του Ψαριανού!!!

liopyr

Member
Να κάνω λίγο τον κακό μιας και τώρα ανακάλυψα το thread.

Τόσα chain mail spam, τόσα blog απέραντης μπουρδολογίας που έχουν γίνει το νέο trend "ενημέρωσης", τόσος χαμένος χρόνος, τόσα χαμένα byte, τόσο χαμένο bandwidth, ΔΕ μας έφτανε;

Να τα βάλουμε και σε ένα thread να τα έχουμε μαζεμένα;

Renata να θυμηθώ να μη σου δώσω ποτέ το mail μου.
:D

Επίσης να προειδοποιήσω πως από εδώ και πέρα κάθε φορά που θα αναγκάζομαι να διαγράφω chain mail, θα σκοτώνω κι έναν αγιοβασίλη.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
,
δεν ξέρω τι λές εσύ αλλα αυτα ειναι αλήθειες και πονάνε..
προκειμένου να διαβάζομε μπουρδες και ανούσια πραματα ας ξεστραβωθούμε λίγο..
τωρα τα τόσα GIGA που φορτώνουν καθημερινα με ηλιθιότητες δεν ενοχλουν???
το μέιλ μου το δίνω μονο σε όσους το ζητήσουν γονατιστοι και κρατωντας ασπρες τουλίπες!!:xmas_cool:

tupacgr13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Σταματάω το σπαμ στο thread :). Αν καμιά από σας παντρευτεί κανέναν που έχει δικό του νησί ξέρετε που να βρείτε να έρθω και γω για καμιά 10αριά μερούλες μόνο ως κάτοχος της ιδέας! Ή μπορείται να με στείλετε και ένα τζαμπαντάν ταξίδι στη Μαλαισία μιας και πάντα ήθελα να την επισκεφτώ !

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου

Τόσα chain mail spam, τόσα blog απέραντης μπουρδολογίας που έχουν γίνει το νέο trend "ενημέρωσης", τόσος χαμένος χρόνος, τόσα χαμένα byte, τόσο χαμένο bandwidth, ΔΕ μας έφτανε;

Να τα βάλουμε και σε ένα thread να τα έχουμε μαζεμένα;

Renata να θυμηθώ να μη σου δώσω ποτέ το mail μου.
:D

Επίσης να προειδοποιήσω πως από εδώ και πέρα κάθε φορά που θα αναγκάζομαι να διαγράφω chain mail, θα σκοτώνω κι έναν αγιοβασίλη.

Ψψψψψψτ ...μηπως εισαι κανενας moderator undercovered?
Excuse me sir τι ειναι αυτο το bandwidth???????

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic