sophie_3601
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα Σινικό Τείχος
Κλεοπάτρα καλή χρονιά εύχομαι!!! Γύρισα από Τρίκαλα και το Λήθαιον και τώρα έχω ολοκληρωμένη άποψη. Το ξενοδοχείο συμπαθητικό, δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα αλλά ούτε έχω και κάποιο παράπονο. Το δωμάτιο για την βραδιά των Χριστουγέννων μας το χρέωσε στα 50€ που νομίζω ότι ήταν αρκετά καλά. Απο καθαριότητα ήταν οκ για το εστιατόριο δεν ξέρω γιατί φάγαμε αλλού και το πρωινό πολύ καλό. Γενικά τα Τρίκαλα σαν πόλη ήταν αρκετά καλά δεν θα ξαναπήγαινα όμως γιατί δεν έχει κάτι άλλο να δεις!
Όσο για τον μύλο των ξωτικών που αναφέρεις πήγαμε και εκεί. Αρκετά καλό όλο το σκηνικό κυρίως για τα παιδάκια, εγώ δεν ενθουσιάστηκα να σου πω την αλήθεια αλλά για τα παιδάκια ήταν πηγή χαράς! Πολύς κόσμος, πάρκιγκ παρόλα αυτά βρήκαμε εύκολα. Καλά να περάσεις όπου κι αν έκλέισες!!!
Όσο για τον μύλο των ξωτικών που αναφέρεις πήγαμε και εκεί. Αρκετά καλό όλο το σκηνικό κυρίως για τα παιδάκια, εγώ δεν ενθουσιάστηκα να σου πω την αλήθεια αλλά για τα παιδάκια ήταν πηγή χαράς! Πολύς κόσμος, πάρκιγκ παρόλα αυτά βρήκαμε εύκολα. Καλά να περάσεις όπου κι αν έκλέισες!!!