Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Έμεινα εκει για μια εβδομάδα με τους εβδομηνταχρονους γονείς μου το Σεπτέμβριο, που γιόρταζαν 50 χρόνια μαζι. Υπήρχαν βραδια που γυρίζαμε με τα πόδια μετατα μεσάνυχτα και δε νιώσαμε κάποια απειλή. Δεν είναι το καθαρότερο μέρος της πόλης αλλά με τόσο καλές συγκοινωνίες και εξαιρετικές τιμές σε τετραστερα το βρήκα καλή επιλογή για οικονομικά.Επανερχομαι στο θεμα γιατι μετα απο κουβεντα με μια γνωστη με εχουν ζωσει λιγο τα φιδια. Μου ειπε οτι για κανενα λογο δε πρεπει να περασω απο το συγκεκριμενο δρομο (canal str.) στη chinatown ποσο μαλλον να μεινω εκει. Επισης μου περιεγραψε τη περιοχη σαν ακρως κακοφημη και γεματη κλεφτρονια οπως στη βραζιλια που μπορει να σε ληστεψουν στη μεση του δρομου. Τι να κρατησω απο τα λεγομενα της και τι οχι??? Οποιαδηποτε βοηθεια και γνωμη για το θεμα ειναι δεκτη.
Επισης να πω ότι καποια μαγεία με το μένει κανείς στην times square δε βρίσκω: λαμπιονια, τουριστιλα και μεθυσμενες αγγλιδες. Άλλες περιοχές ναι, σαφως καλυτερες αλλά τα 600 ευρώ είναι σημαντική διαφορά για μένα.