Ηνωμένο Βασίλειο Ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Giotaki!

Member
Καλησπερα ,
τέλος Ιουλίου θα πάμε με την οικογένεια μου Λονδίνο .Έχουμε κλείσει premier inn Olympia Kensington 2ενηλίκες και ένα παιδί 12 ετών 5διανυκτερευσεις με πρωινό (200ευρω η βραδιά ) κ δωρεάν ακύρωση.
Γνωρίζετε αν είναι καλή περιοχή ή αν εχει κάποιος προσωπική εμπειρία απο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο .
Ευχαριστώ!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλησπερα ,
τέλος Ιουλίου θα πάμε με την οικογένεια μου Λονδίνο .Έχουμε κλείσει premier inn Olympia Kensington 2ενηλίκες και ένα παιδί 12 ετών 5διανυκτερευσεις με πρωινό (200ευρω η βραδιά ) κ δωρεάν ακύρωση.
Γνωρίζετε αν είναι καλή περιοχή ή αν εχει κάποιος προσωπική εμπειρία απο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο .
Ευχαριστώ!!
η περιοχή,η συνοικία είναι πολύ καλή!μη χάσετε να επισκεφθείτε το holland park!!που είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο σας!!η ευρύτερη περιοχή φιλοξενεί πρεσβείες μεταξύ των οποίων και την δικη μας!και πολλά πανάκριβα υπέροχα σπίτια!!μονοκατοικίες μεζονέτες που τις χαζεύεις ...

Καλησπερα ,
Ευχαριστώ!!
Δεν έχω μείνει στο συγκεκριμένο αλλά είναι πολύ κοντά στην περιοχή Earl's Court που είναι πολύ καλή περιοχή. Πολύ κοντά κ ο ομώνυμος σταθμός, με πολλά ταχυφαγεία δίπλα, εστιατόρια κ παμπ. Από εκεί περνάει η Piccadilly line και κυρίως η District line που πάει κατευθείαν στο κέντρο κ στα σημαντικότερα μνημεία. Γενικά όμως είναι πολύ όμορφη περιοχή, ωραία κτίρια κ όχι τόση φασαρία. Δεν είναι πολύ κεντρική περιοχή αλλά με το μέτρο σε 20 λεπτά είσαι εκεί.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.908
Μέλη
39.611
Νεότερο μέλος
chrisme

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom