taxidiara
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Είσαι ο χαμένος μου δίδυμος? Επιτέλους βρήκα κάποιον που φαίνεται να του αρέσει πολύ το South bank !! Ναι, και για διαμονή. Στο H10 Waterloo έμεινα κ εγώ πριν 4 καλοκαίρια, πολύ ωραίο, αν κ δεν είναι πολύ κοντά στο σταθμό Waterloo (κανά δεκάλεπτο)Την επόμενη φορά που θα πας (θεωρώ λίγο τις δύο φορές έχω πάει 4 και πάλι θα ξαναπάω ) εάν σου άρεσε το Hampton's κοίτα και το Hampton's Waterloo. Αρκετά ευχαριστημένος από την περιοχή. Αν και αγαπημένα μου ξενοδοχεία είναι τα :
1.- Novotel City South (και σαν ξενοδοχείο και σαν περιοχή απίστευτο με έντονη ζωή ειδικά γύρω από Borough Market καθώς και Flat Iron square - μοναδική αίσθηση για εμένα το βράδυ για ποτάκι ή για γρήγορο φαγητό, πολύ καλή συγκοινωνία, καλά αξιοθέατα κοντά)
2.- Novotel Blackfriars (μια από τα ίδια με το προηγούμενο)
3.- H10 Waterloo (πάρα πολύ ικανοποιημενος από το ξενοδοχείο και το πρωινό, αρκετά κοντά σε αξιοθέατα, καλές συγκοινωνίες, απίστευτα γωνιακά δωμάτια )
Υ. Γ. Δεν πρόκειται για φθηνά ξενοδοχεία βέβαια αλλά για την τιμή τους συν του τι σου προσφέρουν είναι πάρα πολύ καλά και παίζουν συχνά καλές προσφορές ειδικά το χειμώνα.