Grtraveler
Member
Το έκλεισα προχθές για διαμονή 23/1/19-26/1/2019....ψάχνω αρκετό καιρό για ξενοδοχείο και κάτι καλύτερο δεν βρήκα, 2-3 ξενοδοχεία που είχα το νου μου είναι κλεισμένα από καιρό ή είναι υπερβολικά ακριβά....Εγώ έμεινα την πρωτοχρονιά γιατί δεν έβρισκα κάτι καλύτερο εντός κέντρου.
Για τα λεφτά που λες κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. 1ον Όλο το ξενοδοχειο μυρίζει μούχλα, 2ον δεν υπάρχει πιστολάκι μαλλιών στο δωμάτιο ζήτησα βέβαια στην reception αλλά όσο το είδες εσύ άλλο τόσο κ εμείς, 3ον το μπάνιο ηταν βρώμικο κ χρειάζεται ανακαίνιση, 4ον δεν υπάρχει ούτε κομοδίνο να ακουμπησεις ενα κινητό βρε αδερφέ για φόρτιση κ 5ον πηγαινε-ελα για το μετρό θες πανω από 1,5χλμ.
Συμπερασματικά θα έμενα ξανά στο ξενοδοχείο αν κόστιζε λιγότερο κ όχι 130€ που πλήρωσα το βράδυ.
Το μετρό πολύ βολικό με αρκετές γραμμές (4) και με αρκετά μαρκετ κοντά και αλυσίδες φαγητού (mc donalds, starbucks, kosta και kebab).
Για να μην παρεξηγηθώ αυτή είναι η υποκειμενική μου γνώμη. Αλήθεια πότε πάτε και το βρηκατε τόσο ακριβά;
Επίσης εδώ και αρκετό καιρό είναι full booked το st gilles hotel london που κοίταζα
Να δώσω ένα παράδειγμα: Με ενδιέφερε πολύ το Imperial hotel russel square στο επίσημο site 474€, μόνο στο amoma.com (πράγμα που μου φάνηκε λίγο περίεργο) στα 350€ αλλά με δωρεάν ακύρωση έως 17/1 (αρκετά νωρίς για τα δικά μου δεδομένα....)
Έτσι και αλλιώς το ξενοδοχείο είναι με δωρεάν ακύρωση, οπότε όποια πρόταση είναι δεκτή...