angelicsp
Member
Τέλεια.. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!
travelodge,ibis ή airbnb...γενικα ειναι αξιοπιστες αλυσιδες ξενοδοχειων οι πρωτες 2 και τα airbnb ειναι σπιτια που τα νοικιαζεις..τσεκαρε και στα 3 κατι θα χει στις τιμες που θεςΚαλησπέρα σε όλους,
Μεγάλη απόφαση ζωής για τη οικογένεια μας. Τέσσερεις ημέρες, αρχές Δεκεμβρίου στο εορταστικό Λονδίνο. Τα εισιτήρια απλή απόφαση (Ryanair με πολύ καλές ώρες) και πολύ καλή τιμή.
Και ερχόμαστε στα πρωτόγνωρα και άγνωστα πεδία….. Δωμάτιο ξενοδοχείου για 5 άτομα .. ίσως και όχι ξενοδοχείο αλλά τι;;;;; και πού;;; Θα θέλαμε κάπου κεντρικά για ευκολία στις βόλτες. Οικονομικά θα ήταν ιδανικά να μη ξεπεράσουμε τα 180 € τη βραδια
Υπάρχει φίλος-φίλη που να έχει πραγματοποιήσει τέτοια ταξίδι; Δεκτή ό,τι βοήθεια και γνώμη μπορείτε να
μοιραστείτε. Τα παιδιά ηλικία 13, 11 και 7 αν αυτό παίζει ρόλο
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επίσης, ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα της αλυσίδας ξενοδοχείων premier inn. Προσφέρουν καλή διαμονή και ικανοποιητικές τιμές για Λονδίνο.travelodge,ibis ή airbnb...γενικα ειναι αξιοπιστες αλυσιδες ξενοδοχειων οι πρωτες 2 και τα airbnb ειναι σπιτια που τα νοικιαζεις..τσεκαρε και στα 3 κατι θα χει στις τιμες που θες
Εγώ θα πρότεινα airbnb, μπορείς να βρεις σε πολύ καλύτερες τιμές. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα, έχει απο £100 τη βραδιά, σε κεντρικά σημεία.Καλησπέρα σε όλους,
Μεγάλη απόφαση ζωής για τη οικογένεια μας. Τέσσερεις ημέρες, αρχές Δεκεμβρίου στο εορταστικό Λονδίνο. Τα εισιτήρια απλή απόφαση (Ryanair με πολύ καλές ώρες) και πολύ καλή τιμή.
Και ερχόμαστε στα πρωτόγνωρα και άγνωστα πεδία….. Δωμάτιο ξενοδοχείου για 5 άτομα .. ίσως και όχι ξενοδοχείο αλλά τι;;;;; και πού;;; Θα θέλαμε κάπου κεντρικά για ευκολία στις βόλτες. Οικονομικά θα ήταν ιδανικά να μη ξεπεράσουμε τα 180 € τη βραδια
Υπάρχει φίλος-φίλη που να έχει πραγματοποιήσει τέτοια ταξίδι; Δεκτή ό,τι βοήθεια και γνώμη μπορείτε να
μοιραστείτε. Τα παιδιά ηλικία 13, 11 και 7 αν αυτό παίζει ρόλο
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Είναι αρκετά ασφαλές και σε καλύπτει σε κάθε ενδεχόμενο.Φίλοι μου ευχαριστώ για όλες σας τις προτάσεις. Φυσικά αν κάποιος/α έχει κάτι πρόσθετο να προτείνει ... καλοδεχούμενο…. Ψάχνω πυρετωδώς… κάποιες από τις προτάσεις σας (PREMIER INN) δε δίνουν διαθεσιμότητα και αρχίζουν να με ζώνουν φίδια…. Σκέφτομαι και τα B&Bs…
Φίλε gregory79, το airbnb μου είναι τελείως ‘ξένο’, θα το κοιτάξω και αυτό, 120€ -130 € θα ήταν ιδανικά.
Θα ήθελα και τη γνώμη φίλου/ης με οικογένεια 5+ που έκανε παρόμοιο ταξίδι ,αν υπάρχει στο forum.
Διαλεγεις σπιτι με καλες κριτικες ή να ειναι superhost και εχεις το κεφαλι σου ησυχο..ισα ισα που σε airbnb αν επιλεξεις ενα ολοκληρο σπιτι για σενα θα σαι πιο ανετα και απο ξενοδοχειο και με κουζινα για μαγειρεματαΦίλοι μου ευχαριστώ για όλες σας τις προτάσεις. Φυσικά αν κάποιος/α έχει κάτι πρόσθετο να προτείνει ... καλοδεχούμενο…. Ψάχνω πυρετωδώς… κάποιες από τις προτάσεις σας (PREMIER INN) δε δίνουν διαθεσιμότητα και αρχίζουν να με ζώνουν φίδια…. Σκέφτομαι και τα B&Bs…
Φίλε gregory79, το airbnb μου είναι τελείως ‘ξένο’, θα το κοιτάξω και αυτό, 120€ -130 € θα ήταν ιδανικά.
Θα ήθελα και τη γνώμη φίλου/ης με οικογένεια 5+ που έκανε παρόμοιο ταξίδι ,αν υπάρχει στο forum.