• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Ξενοδοχείο στο Λονδίνο

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κάνουν κι εκεί πιάτσα οι Μαύρες ή μόνο δυο δρόμους πιο πέρα;
Κλάμα.Είχα συγγενείς που έμεναν στο Peckham και έχω μείνει εκεί όταν τους επισκεπτόμουν. Eίναι λίγο καλύτερα από το Brixton αλλά μετά την δύση του ήλιου δεν είσαι άνετος να κυκλοφορείς.Μπορεί να σου τύχει, μπορεί και όχι.Γιατί να ρισκάρεις;Επίσης μετρό δεν έχει το 12 είναι βολικό γιατί κάνει στάση στο Elephant and Castle για να πάρεις μετρό και μετά κάνει διαδοχικά στάσεις στο Westminster, Trafalgar, Picadilly και κάνει τέρμα στο Oxford Circus αλλά για oxford circus με την κίνηση που έχει όταν περνάς τον Τάμεση και μετά θέλεις σβηστά 45 λεπτά. Διπλό όχι για την ασφάλεια και για την τοποθεσία.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλησπέρα στο παρακάτω ξενοδοχείο κοστίζει περίπου 60 ευρώ το δίκλινο ανα διανυκτέρευση,πολύ καθαρό και απέχει από το κέντρο περίπου 20 λεπτά με το λεωφορείο 12 το οποίο ειναι 24ωρο και κάνει στάση ακριβώς απ΄έξω
https://www.booking.com/hotel/gb/peckham-lodge.el.html
Όχι, όχι, όχι και από μένα. Μακριά από το κέντρο, δεν είναι και τόσο βολικά τα λεωφορεία όσο τα παρουσιάζει, περίεργη τοποθεσία και μη σου τύχει δωμάτιο υπογείου!!!Με τα ίδια περίπου χρήματα βρίσκεις Travelodge, Easy και Hub Hotels.

Grtraveler

Member
Thanks σε όλους, βασικά έιδα οτι και το expedia.ie θα βγάλει black friday και το travelodge, οπότε κάτι κεντρικό καλύτερα. Μόλις κλείσω θα σας πω.

Grtraveler

Member
Πάντως εγώ που ψάχνω για 3 διανυκτερεύσεις (5/12-8/12) δε βρήκα κάτι αξιοπρεπές σε τιμή που να μπορώ σύμφωνα με το budget μου (όριο 350€ με πρωινό)...................

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάντως εγώ που ψάχνω για 3 διανυκτερεύσεις (5/12-8/12) δε βρήκα κάτι αξιοπρεπές σε τιμή που να μπορώ σύμφωνα με το budget μου (όριο 350€ με πρωινό)...................
Travelodge ειδες;Δες Royal Scott ή Bethnal Green

marquis

Member
Δυστυχώς είστε πολύ κοντά στις ημερομηνίες σας, και οι οικονομικές αλυσίδες τείνουν να ευνοούν όσους κλείνουν μήνες πριν. Επίσης δεν έχουν ποτέ σχεδόν το πρωινό στην τιμή.

Grtraveler

Member
  1. Tο travelodge έχει 485,50 λίρες (χωρίς πρωινό και δυνατότητα ακύρωσης) και 472,00 λίρες flexible rate. όλα χωρίς πρωινό!).
  2. Το travelodge bethnal green έχει 345,00 λίρες flexible rate (η περιοχή είναι καλή?)

Last edited:

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
  1. Tο travelodge έχει 485,50 λίρες (χωρίς πρωινό και δυνατότητα ακύρωσης) και 472,00 λίρες flexible rate. όλα χωρίς πρωινό!).
  2. Το travelodge bethnal green έχει 345,00 λίρες flexible rate (η περιοχή είναι καλή?)
Μια χαρά είναι το Bethnal Green...Δεν είναι και στο πιο κεντρικό σημείο αλλά είναι ζώνη 2 και το ξενοδοχείο είναι ακριβώς δίπλα στο μετρό. Έχω μείνει δυο φορές, αξιοπρεπέστατο, με ένα όμορφο παρκάκι απέναντι και πάρα πολύ βολικό στις μετακινήσεις με μετρό.

maria91

Member
Γιατι δε ψαχνεις λιγο πιο εξω απο λονδινο?και croydon ειναι καλη περιοχη!οσα ειναι πολυ κοντα κεντρο λογικο να ναι και πιο ακριβα,ειδικα σε τοσο κοντινες ημερομηνιες...γιατι δε δοκιμαζεις το airbnb??

Last edited by a moderator:

Grtraveler

Member
Λίγο off topic αλλά δεν μπόρεσα να πραγματοποιήσω τελικά λόγω ασθενείας το ταξίδι........πάνε τα αεροπορικά, ευτυχώς το ξενοδοχείο το είχα κλείσει με δωρεάν ακύρωση......

Δεν ξανά κλείνω αεροπορικό τόσο καιρό πριν, είναι 2 δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο....

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom