andrianacyprus
Member
Θα είμαι και εγώ Λονδίνο εκείνες τις μέρες 24/12 - 4/1.. Και έχω κλείσει το Apex temple court hotel
Δες κι αυτό είναι κοντά στο ξενοδοχείο που σου πρότεινε ο vasnorth και έμεινα το καλοκαίρι εκεί όταν πήγα, πολύ καλό τετράστερο και καινούριο. http://www.booking.com/hotel/gb/h10-london-waterloo.el.html?aid=356983;label=gog235jc-7mAEI2AEB-AEM;sid=b32c39e9694edc2843348ceb1a9bdb5b;dcid=1;checkin=2015-12-26;checkout=2016-01-02;dist=0;group_adults=3;group_children=0;no_rooms=1;req_adults=3;req_children=0;room1=A,A,A;sb_price_type=total;srfid=e03efd39c8e707039c149f71d8edd856c4a28d97X1;type=total;ucfs=1&Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση!!!Δεν έχω ξαναπάει Λονδίνο πρώτη φορά 26/12 με 2/1!!
Καλησπέρα.Το Apex temple court hotel στην fleet street δεν είναι πιο κεντρικό από το H10 london Waterloo?? Δεν ξέρω έτσι το βρίσκω. Αν και με συμφέρει που έχει ημιδιατροφη το Η10 το άλλο είναι πιο κεντρικό... Τι πιστεύετε ???
Το Gatwick express λειτουργεί όλη τη νύχτα με πιό αραιά δρομολόγια μετά τη 1:00' το βράδυ.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Και κάτι άλλο. Μέχρι ποία ώρα λειτουργούν τα τρένα και τα μέτρο στο Λονδίνο ?? Γιατί φτάνω gatwick η ώρα 11:20 και δεν ξέρω αν θα προλάβω το gatwick express που φτάνει Βικτόρια και από εκεί να πάω στο ξενοδοχείο μου..
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Καλησπέρα σε όλη την λονδινοπαρέα!
Θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ μία πρόταση για όσους σκέφτονται να επισκεφτούν την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου! Πρόκειται για την αλυσίδα tune hotels με ξενοδοχεία σε Kings Kross, Westminster, Paddington, Liverpool Street και Canary Wharf. Εκεί έκλεισα εγώ 30 Δεκ με 6 Ιαν, οι κριτικές είναι πολύ καλές σε booking, tripadvisor κλπ, από ό,τι φαίνεται είναι καθαρά και μοντέρνα, πλην μικρά τα δωμάτια. Το tip είναι βέβαια να κλείσετε από το site τους καθώς είναι σχεδόν μισοτιμής από το booking, το agoda κλπ..