μολις χθες ειδα κι εγω τις τιμες που λες για τα travelodge,και σημερα μαλλον θα κλεισω εισιτηρια και ξενοδοχειο.. θα ηθελα να σε ρωτησω ομως,αν γνωριζεις,για τα travelodge, αν εχουν ιδιωτικο μπανιο ( γιατι καπου στο σαιτ διαβασα οτι δεν εχουν ολα και καπου αλλου εδω στο φορουμ διαβασα οτι ολα εχουν κ εχω μπερδευτει :/ ) και επισης αν ξερεις απο αποψη τοποθεσιας το travelodge london waterloo αν ειναι ασφαλες για βραδυ..σ ευχαριστω και συγνωμη για το βομβαρδισμο με τις ερωτησεις!Από ότι είδα στο travelodge είχε κάτι δωμάτια με 170-80 λίρες τελική και για τις 2 νύχτες. Γενικά είναι αξιοπρεπή budget καταλύματα εξ όσων έχω ακούσει. Βέβαια αν μετατραπεί σε ευρώ αυτό βγαίνει κοντά στα 240 αλλά με την τωρινή ισοτιμία δε νομίζω ότι μπορείτε να βρείτ κάτι αξιοπρεπές καθαρό και κεντρικό με λιγότερα.
Σ ευχαριστω για την απαντηση.. Μολις εξαντληθηκε το δικλινο για τις ημερομηνιες που θελω.. Να περασεις καλα !http://www.booking.com/hotel/gb/royal-norfolk.el.html?aid=357006;label=gog235jc-hotel-el-gb-royalNnorfolk-unspec-gr-tab-L:el-O:unk-B:unk-N:XX-S:bo;sid=38a5989c2494bfb1e04b23036d29c165;dcid=4;checkin_monthday=25&checkin_year_month=2015-4&checkout_monthday=27&checkout_year_month=2015-4&dist=0&do_availability_check=1&hp_group_set=0&origin=hp&tab=1&type=total&
Λίγο παραπάνω απο 100 ευρω το βραδυ,δεν εχει και καλυτερες κριτικές αλλα για την καθαριότητα εχει καλα πραγματα. ολοι σε αυτο δεν αρέσκονται στο μικρο μπάνιο τους,αλλα εχει και πρωινό.
Σε αυτο εχω κλεισει για διαμονή 6-9/05
Last edited by a moderator: