Kanel28
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Εδιμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Πολύ καλή η πρόταση του φίλου Χρήστου. Η περιοχή του ξενοδοχείου είναι εξαιρετική. Για 4 μέρες βγαίνει λίγο περισσότερο, στα 587. Έχει όμως πισίνα
Τι ακριβώς θέλεις να πεις; Το www.tubehotels.com είναι ένα site που σε βοηθάει να βρεις κάποια ξενοδοχεία. Δεν είναι site ξενοδοχείου. Απ' αυτά που προτείνει, π.χ. έχω μείνει σ'αυτόΚαλησπέρα παιδιά, μήπως έχει μεινει κανείς στα tubehotels? Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να καταλήξω σε κάτι τέτοιο αλλά η διαφορά στη τιμή σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα είναι δελεαστική.
Αν μπορείς απόφυγέ τα. Και οι πολύ χαμηλές τιμές που νομίζεις ότι έχουν, τελικά δεν είναι και τόσο χαμηλές όσο νομίζεις - με τις χρεώσεις που σε επιβαρύνουν για κάθε στοιχειώδη παροχή άλλου ξενοδοχείου. Δώσε κάτι παραπάνω την ημέρα και μείνε σε κάτι αξιοπρεπές. Είναι κρίμα να σπάζεσαι κάθε βράδυ που θα επιστρέφεις.Εμ εσύ καλά τα λες, εγώ άλλαξα όμως ένα γραμματάκι
tune hotels ήθελα να γράψω...
Πιστεψε με οτι αυτο ειναι το μικροτερο προβλημα...οταν θα φτασεις στις μετακινησεις,εκει να δεις το παρτυ....το πρόβλημα μου είναι το ξενοδοχείο
Μια χαρα ειναι η περιοχη,θαχεις την ευκαιρια να τριγυρισεις στο Chelsea που ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες συνοικιες του ΛΟνδινου,οσο για συγκοινωνιες εισαι κοντα σε σταθμο γραμμης μετρο αλλα και λεωφορεια περνουν απο την Kings rd προς το εξισου ενδιαφερον και γειτονικο Kensington και κεντρικοτεραπαιδια τα Χριστουγεννα παω λονδινο και θα μεινω στο millenium & copthorne at chelsea fotball club παρακαλω πειτε μου εντυπωσεις για την περιοχη το ξενοδοχειο και το μετρο !
ευχαριστω πολυ αλλα δεν ειναι μακρια απο την oxford st ?Μια χαρα ειναι η περιοχη,θαχεις την ευκαιρια να τριγυρισεις στο Chelsea που ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες συνοικιες του ΛΟνδινου,οσο για συγκοινωνιες εισαι κοντα σε σταθμο γραμμης μετρο αλλα και λεωφορεια περνουν απο την Kings rd προς το εξισου ενδιαφερον και γειτονικο Kensington και κεντρικοτερα