• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ξενοδοχείο επτά αστέρων στην Κωνσταντινούπολη

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μια τουρκική κοινοπραξία και μια διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου επτά αστέρων, στην Κωνσταντινούπολη.
Το «παρών» στη συμφωνία μεταξύ της τουρκικής «Tanriverdi Holding» και της «Shangri-La Asia Ltd», έδωσε ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για το εξωτερικό εμπόριο, Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν.
Ο Τούρκος υπουργός εξέφρασε την ελπίδα ότι, η συμφωνία θα ανοίξει τον δρόμο για περισσότερες επενδύσεις από τη διεθνή κοινοπραξία στην Τουρκία.
Το νέο επτάστερο ξενοδοχείο «Shangri-La Istanbul» θα ανεγερθεί σε τοποθεσία, όπου βρίσκεται προς το παρόν μια παλιά καπναποθήκη, στη συνοικία Μπεσίκτας και θα έχει θέα στον Βόσπορο.
Το ξενοδοχείο θα έχει 14 ορόφους, εκ των οποίων οι επτά θα είναι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Τα εγκαίνιά του αναμένεται να γίνουν τον Απρίλιο του 2012 και το συνολικό κόστος της επένδυσης εκτιμάται στα 250 εκατομμύρια ευρώ.
Η διεθνής κοινοπραξία «Shangri-La Asia Ltd» έχει στην ιδιοκτησία της 68 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και το «Shangri-La Istanbul» είναι μεταξύ των τεσσάρων νέων ξενοδοχείων, που ετοιμάζεται να ανεγείρει στην Ευρώπη. Τα υπόλοιπα θα βρίσκονται σε Παρίσι, Βιέννη και Λονδίνο.

Πηγή kathimerini.gr

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Μπραβο στους γειτονες. εχουν Four Seasons, Swissotel, Ritz - Carlton, Sheraton (ενταξει εχουμε και εμεις το πρωτο μας στη Ροδο), εχουν πολλα ξενοδοχεια πολυτελειας. Παντως μεχρι να το φτιαξουν, μου φτανει και μου περισσευει το Mardan Palace.

Mardan Palace in Antalya, Turkey - Europe's Most Expensive Hotel (in Pictures)

Mardan Palace Hotel Antalya | Luxury 5 Star Hotel Antalya, Turkey

Πραγματικα απιστευτο...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τουρκία: Επτάστερο ξενοδοχείο... κάτω από τη θάλασσα

Μήπως τους μιμηθούμε και μείς να έχομε θέα το Λιβυκό!!!:D

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
renata δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά το κείμενο που παρέθεσες από την ημερησία είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που παραθέτω από την καθημερινή στο αρχικό ποστ:bleh::bleh::bleh:

Όσο για την Ελλάδα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.

getxowoman

Member
renata δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά το κείμενο που παρέθεσες από την ημερησία είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που παραθέτω από την καθημερινή στο αρχικό ποστ:bleh::bleh::bleh:

Απλα η renata ειχε ανοιξει ιδιο θεμα και τα συγχωνευσα.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Dik mας έβαλε στο χωνευτήρι δηλαδή...
sorry,δεν το πρόσεξα..επανόρθωσα!!!
και ...thnx getw..

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Επειδή είναι η πρώτη φορά που το ξανακάνεις σε συγχωρούμε.:haha::haha::haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Δηλαδή, για να καταλάβω, 2 διαφορετικές εφημερίδες δημοσίευσαν το ίδιο ακριβώς κείμενο, αυτολεξί?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ναι taver,δεν έγραφαν ομως τον δημοσιογράφο!!!
εδώ που τα λέμε,έχω δεί στην τηλεόραση με διαφορά λεπτών τους ίδιους πολιτικούς σε διαφορετικά κανάλια να λένε ακριβώς τα ίδια ...κάπως έτσι και οι εφημερίδες!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Δηλαδή, για να καταλάβω, 2 διαφορετικές εφημερίδες δημοσίευσαν το ίδιο ακριβώς κείμενο, αυτολεξί?
Μα αυτο κανουν συνεχεια ολοι. Σιγα μη καθονται να γραφουν κειμενο. Καθονται στο γραφειο τους και κανοντας copy / paste γεμιζουν τα e-magazines τους με υλικο χωρις δημοσιογραφους, χωρις να πηγαινει κανεις επιτοπου στα συμβαντα κλπ.

Μου εχει τυχει να ψαχνω καποια ειδηση στο Google και μου βγαζει κειμενο που ειναι αυτολεξι σε πολλα διαφοιρετικα site ειδησεων. Ουτε τα προσχηματα δεν τηρουν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom