• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ξενοδοχείο...για ιδιοφυίες!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

,

Σε…ιδιοφυίες και καλλιτέχνες απευθύνεται το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα, που κατασκευάζεται στην πρωτεύουσα της Κροατίας, Ζάγκρεμπ, διαφοροποιώντας την τουριστική του "ταυτότητα", έναντι των υπολοίπων καταλυμάτων της κροατικής πόλης.
Το "ξενοδοχείο της ευφυίας", όπως το αποκάλεσε ο ένας εκ της ομάδας των αρχιτεκτόνων, Ζντράβκο Μεχμέτ, θα προσφέρει στους επισκέπτες του, συνεδριακές αίθουσες για εικονικές διαλέξεις, εκθέσεις τέχνης και "βήμα" για τη συγκέντρωση επιστημόνων, οι οποίοι αναζητούν απαντήσεις σε θεμελιώδη ερωτήματα της έρευνάς τους.
Πέρα από τις ιδιοφυίες, οι καλλιτέχνες, θα έχουν στη διάθεσή τους έναν άλλο όροφο, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν την καλλιτεχνική τους ευαισθησία.
ana-mpa.gr

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αχα! Καταρχην καλως ηρθες!
Περιμενουμε νεα σας!
Ελπιζω το εν λογω ξενοδοχειο να μην εχει τιποτε διακοπτες, μπετουγιες, στροφιγγες κλπ για "ευφυεις" και ψαχνομαι κανα τριωρο να βρω πως αναβει το φως, πως ανοιγει ο ρουμπινες, πως τρεχει το καζανακι και πως θα κανω το remix ζεστου και κρυου νερου στο ντους, γιατι μετα λυπης μου δηλωνω οτι δε θα το προτιμησω. Ειμαι τελειως στοκος σε αυτα τα πραγματα. Εγω χρειαζομαι ενα ξενοδοχειο για βλακες.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Επιτελους και κατι για μενα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ένας ένας παιδιά,δεν χωράμε όλοι.Εντάξει εγώ έχω μόνιμη κράτηση,για τους υπόλοιπους λέω...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ένας ένας παιδιά,δεν χωράμε όλοι.Εντάξει εγώ έχω μόνιμη κράτηση,για τους υπόλοιπους λέω...
Σιγα ρε ψωνιο... κι εγω αισθανομαι οτι το συγκεκριμενο hotel χτιστηκε για μενα αλλα, δεν το φωναζω κιολας... ΕΛΕΟΣ!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Να ρωτησω κατι: Οι κρατησεις των πελατων γινονται αφου αυτοι στειλουν πρωτα στη διευθυνση του ξενοδοχειου καποιο δικο τους IQ test? Οι εγγεγραμμενοι στη mensa γλιτωνουν αυτη τη διαδικασια;
Ξερει κανεις να μας ενημερωσει;

panpan

Member
Να ρωτησω κατι: Οι κρατησεις των πελατων γινονται αφου αυτοι στειλουν πρωτα στη διευθυνση του ξενοδοχειου καποιο δικο τους IQ test? Οι εγγεγραμμενοι στη mensa γλιτωνουν αυτη τη διαδικασια;
Ξερει κανεις να μας ενημερωσει;
αν σκοπευεις να πας να το ψαξουμε
αν οχι,αστο:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Και γω... και γω θέλω ναρθω σ' αυτό το ξενοδοχείο!Μη φοβάσαι Έρση μου...ξέρουν οι άνθρωποι πως εμείς που είμαστε της τέχνης και του λόγου, δε σκαμπάζουμε από θέματα τεχνικής φύσεως...γι' αυτό έχουν προβλέψει...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Λοιπόν, ταξιδεμένες ιδιοφυΐες μου, ουδείς κατάλαβε τη γκάφα του αρθρογράφου? Το ξενοδοχείο γράφεται πως είναι στο Zagreb της Κροατίας, και η φωτογραφία είναι από το Piran της Σλοβενίας...

_antonis_

Member

Πέρα από τις ιδιοφυίες, οι καλλιτέχνες, θα έχουν στη διάθεσή τους έναν άλλο όροφο, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν την καλλιτεχνική τους ευαισθησία.
ana-mpa.gr
Καλλιτέχνες ποιάς είδους τέχνης; Οι τέχνες είναι πολλές, σε έναν όροφο χωράνε; Αυτό κι αν ακούγεται περίεργο... Ή στην κατηγορία καλλιτέχνες εννοούν μόνο πχ τους ζωγράφους; Γιατί τότε κάθε άλλο παρά.... ιδιοφυίες είναι οι αρχιτέκτονες!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom