XristinaK
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Και Δήλο τότε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!
Επειδή δεν αναφέρεσαι στον Κεντέρη: έωλο.Πάντως το πόσες μέρες τελικά δεν το γνωρίζουμε άρα ότι προτείνεται είναι αίολο αφού ο χρόνος αλλά και τα έξοδα καθορίζουν σημαντικά το πού.
Επίσης η βάση σου είναι από πού: Αθήνα;
Μέσα στο βράδυ το έλεγα εγώ ότι κάτι δεν μου αρέσειΕπειδή δεν αναφέρεσαι στον Κεντέρη: έωλο.
(επειδή μου είπες να κάνω παρατήρηση στα ελληνικά σου)
μιλάμε για μικρό διάστημα, άρα καλό θα είναι να μην σας φανε οι αποστάσειςΓια μέρες... περίπου 4 με 5
Καλά, εσύ δικαιολογείσαι (μέσα στο βράδυ), άντε και μέλη του φόρουμ που κάνουν το ίδιο λάθος (στο κάτω-κάτω δεν είναι όλοι φιλόλογοι). Αμ εκείνοι οι δημοσιογραφίσκοι που κάνουν συνεχώς το ίδιο λάθος στις φυλλάδες; Αλλά - θα μου πεις - στις φυλλάδες τι ψάχνεις να βρεις;Μέσα στο βράδυ το έλεγα εγώ ότι κάτι δεν μου αρέσει
ΝαύπλιοΓεια σας.
Τον Αύγουστο θα έρθει στην Αθήνα ενας φίλος Εκουαδορ-ιανος κ σκέφτηκα μιας και κανόνισε να έρθει τις μερες που θα έχω άδεια, να πάρω το αμάξι και να του δείξω την Ελλάδα έτσι ωστε να την ερωτευτεί.
Δεν εχω την πρόθεση να κάνω τον γύρο της Ελλάδας αλλά να παω σε περιοχές κοντά στην Αττική/Αθήνα με ιστορία και ομορφιά , τουριστικές και μη.
Κοίταξα στο tripadvisor και βρήκα αρκετά μέρη εντός Αθήνας αλλά ενδιαφέρομαι και για πόλεις, περιοχές εκτός Αθηνών (όχι ομως πολυ μακριά... πχ Θεσσαλονίκη).
Κι εδω θα χρειαστώ την βοήθειά σας, να μου προτείνετε μέρη (εντός & εκτός Αθηνών) για να κάνω το πλάνο και να μαζέψω τις πληροφορίες ωστε να έχω να πω κάτι στον άνθρωπο για τα μέρη που θα του δείξω.