PtK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τα παντα ρει
οταν σχεδιαζα το ταξιδι το 2008 αφου πρωτο ειδα το σελας με τη δουλεια τυχαια, και το βαλα στοχο να το δω με τους ορους που θελω εγω πηρα τον ταξιδιωτικο της νορβηγιας απο το Lonely planet .. ελεγε μεσα Loud and clear.. αν θελεις να επισκεφτεις τη χωρα μας.. θα πας στη σουηδια. θα νοικιασεις αμαξι απο κει, θα ψωνισεις απο σουπερ μαρκετ σουηδιας. θα βαλεις βενζινη απο σουηδια και μετα θα μπεις στη νορβηγια..εννοωντας... γιατι εδω ειμαστε οχι απλα πανακριβοι αλλα μεσα στις 3 πιο ακριβες χωρες του κοσμου.. οταν τα λενε οι νορβηγοι για τους νορβηγους αυτα.. καταλαβαινεις τι θα συναντησεις.αν και εκπληρωθηκε ο ποθος μου να δω την αουρορα πολλες φορες φετοος, γιατι πηγα ισλανδια περυσι και ολοι την ειδα πλην εμενα, θεωρω το tromnson μια ομορφη πολη που αξιζει να ξαναδοκιμασω μια μελλοντικη επισκεψη εκει και στα Λαφοτεν.. και ναι πληρωνεις ακριβα τα παντα απο υπηρεσιες ως πχ σαπουνι.. πχ για το ορυχειο πληρωσαμε 90 ευρω το ατομο, για τα χασκυ 155 ευρω για τη snow cat 115 , και για μια βραδια στο camp berganes 140 ευρω για μια παρουσιαση της ιστοριας και μια σουπιτσα.......
ειναι ομως μια χωρα που αξιζει καθε ευρω για τις παροχες της ιδιως για τους πολιτες της.... τωρα αν εμας μας φαινεται ακριβη ειναι αλλο θεμα.. περι ορεξεως...
οποτε και γω δεν κοιταξα καν τι θα μου κοστισει και ετσι ελυσα το προβλημα...