• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ντουμπάι.....

varioAthens

Member
Θα γίνω κουραστική αν επαναλάβω κι εγώ άλλη μία φορά πώς Ιούλιος στο Ντουμπάϊ είναι μαρτύριο??? :)
Έχω ξαναπεί πώς βράδυ Αυγούστου στο Ντουμπάϊ το θερμόμετρο έδειχνε 40 plus βαθμούς. Βγήκαμε από το αεροπλάνο και νιώσαμε λες και μας τύλιξε η λάβα... (τι ποιητικό!). Καταλαβαίνεις τι γίνεται το πρωϊ και το μεσημέρι..... Και το θέμα δεν είναι μόνο ότι έχει υπερβολική ζέστη, το θέμα είναι ότι από την υγρασία νιώθεις δυσφορία και δεν μπορείς να αναπνεύσεις...
Ωστόσο, εάν θέλεις να πας σώνει και καλά, τι το θες το γκρούπ? Δεν σου χρειάζεται για το Ντουμπάϊ. Κλείνοντας μόνη σου και φθηνότερα θα σου έρθει και δεν θα περιμένεις και μέχρι τελευταία στιγμή πότε θα δεήσει το πρακτορείο να σου δώσει προσφορά. Άλλωστε δεν έχει και κανένα αξιοθέατο στο Ντουμπάϊ για να κάνεις οργανωμένη ξενάγηση...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Θα γίνω κουραστική αν επαναλάβω κι εγώ άλλη μία φορά πώς Ιούλιος στο Ντουμπάϊ είναι μαρτύριο??? :)
Έχω ξαναπεί πώς βράδυ Αυγούστου στο Ντουμπάϊ το θερμόμετρο έδειχνε 40 plus βαθμούς. Βγήκαμε από το αεροπλάνο και νιώσαμε λες και μας τύλιξε η λάβα... (τι ποιητικό!). Καταλαβαίνεις τι γίνεται το πρωϊ και το μεσημέρι..... Και το θέμα δεν είναι μόνο ότι έχει υπερβολική ζέστη, το θέμα είναι ότι από την υγρασία νιώθεις δυσφορία και δεν μπορείς να αναπνεύσεις...
Ωστόσο, εάν θέλεις να πας σώνει και καλά, τι το θες το γκρούπ? Δεν σου χρειάζεται για το Ντουμπάϊ. Κλείνοντας μόνη σου και φθηνότερα θα σου έρθει και δεν θα περιμένεις και μέχρι τελευταία στιγμή πότε θα δεήσει το πρακτορείο να σου δώσει προσφορά. Άλλωστε δεν έχει και κανένα αξιοθέατο στο Ντουμπάϊ για να κάνεις οργανωμένη ξενάγηση...
εντάξει τα είπατε 100 φορές, έχει 50 βαθμούς, θα λιώσουμε από τη ζέστη, τα καταλάβαμε. και εμείς επιμένουμε να πάμε!
οπότε ας δώσουμε κανένα τιπ.
για τοπικά τουρ, οικονομικά σχετικά και αξιόπιστα:
Arabian Adventures, The Destination Management Company | Arabian Adventures | Welcome
Net Tours Dubai

varioAthens

Member
εντάξει τα είπατε 100 φορές, έχει 50 βαθμούς, θα λιώσουμε από τη ζέστη, τα καταλάβαμε. και εμείς επιμένουμε να πάμε!
οπότε ας δώσουμε κανένα τιπ.
για τοπικά τουρ, οικονομικά σχετικά και αξιόπιστα:
Arabian Adventures, The Destination Management Company | Arabian Adventures | Welcome
Net Tours Dubai

Και εντάξει εσύ, θα κάνεις μία πολύωρη στάση κι έφυγες..... η κοπέλα που θέλει να κάνει εκεί τις καλοκαιρινές της διακοπές να μην την προειδοποιήσουμε ότι από τη ζέστη και τον εκνευρισμό μπορεί να παίξει σφαλιάρες???:)

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
το μόνο ψιλοενδιαφέρον που υπάρχει είναι το σαφάρι στην έρημο (αν σου αρέσουν τα 4χ4 αλλιώς ούτε αυτό) το οποίο μπορείς να το κανονίσεις στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σου.
Κατα τα άλλα πήγαινε στο Mall στο Μαρούσι και στο golden hall, ρίξε ένα κουβά νερό πάνω σου και θα είσαι ακριβώς όπως στο Ντουμπάι αλλά θα συνεννοείσαι στα ελληνικά

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Και εντάξει εσύ, θα κάνεις μία πολύωρη στάση κι έφυγες..... η κοπέλα που θέλει να κάνει εκεί τις καλοκαιρινές της διακοπές να μην την προειδοποιήσουμε ότι από τη ζέστη και τον εκνευρισμό μπορεί να παίξει σφαλιάρες???:)
οκ varioAthens! μην τα παίρνεις και στο κρανίο...καλά την προειδοποίησες αλλά αν επιμένει βοήθα την..:haha:

notaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπάι
Ταξίδι-Όνειρο
Σε όλο τον κόσμο
ευχαριστώ πολύ...μάλλον θα αλλάξω προορισμό ή ημερομηνία!!δεν ξέρω θέλω να πάω πολύ στο Ντουμπάι! Στην περίπτωση που αλλάξω ημερομηνία λέω να πάω τέλη Σεπτέμβρη..ή και αυτό ειναι κακή ιδέα; τουλάχιστον λέω οτι ίσως θα είναι πιο δροσερά....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom