• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ντουμπάι.....

notaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπάι
Ταξίδι-Όνειρο
Σε όλο τον κόσμο
Γεια σας και απο εμένα..είμαι καινούρια εδώ και θεώρησα καλή ιδέα να ακούσω τις συμβουλές σας!!Σκοπεύω (μάλλον ελπίζω) το καλοκαίρι, δηλαδή Ιούλιο, να επισκεπτώ το Ντουμπάι.Έχω ψάξει για οργανωμένη εκδρομή αλλά ακόμα τα ταξιδιωτικά γραφεία δεν έχουν προγραμματίσει τα καλοκαιρινά ταξίδια..και έτσι βρίσκομαι στο κενό,χωρίς να έχω ιδέα που να ψάξω και αν ειναι άδικος κόπος να ψάχνω απο τώρα!!Με ενημέρωσαν οτι απο 10 Ιουνίου θα αρχίζουν να προγραμμματίζουν καλοκαιρινά οργανωμένα ταξίδια..αλλά αυτό δεν είναι λίγο αργα αν κάποιος θέλει να πάει αρχές Ιουλίου;Θεωρείτε οτι είναι νωρίς να κοιτάω απο τώρα;Ποιός μπορεί να με βοηθήσει;Ευχαριστώ!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μην πας στο Ντουμπάι μεσα στο κατακαλόκαιρο. Θα βράσεις στο ζουμί σου. Και οι ντόπιοι ακόμη Ντουμπαιανοί (ελπίζω να είναι σωστό αυτό που έγραψα) εφόσον μπορούν, φεύγουν τρέχοντας για μέρη πιο δροσερά. Θα είσαι μέσα σε κλιματισμένους χώρους και μόνο. Κρίμα δηλαδή τη σπατάλη χρόνου και χρήματος. Πήγαινε καμιά άλλη φορά από Οκτώβριο και έπειτα που θα έχει πέσει η θερμοκρασία. Και για το καλοκαίρι διάλεξε άλλον προορισμό.

getxowoman

Member
Welcome!

Συμφωνω απολυτα με τη ΕΡΣΗ. Οργανωμενο στο ντουμπαι; Καλλιστα πας και μονος,ταξι παμφθηνα για να μετακινηθεις,πολλα πολλα δεν εχει για να δεις,απο mall σε mall θα εισαι...
Πηγαινε στο Ντουμπαι,στην περιπτωση που θες να κανεις σκι μεσα στο κατακαλοκαιρο.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Θα ψηθείς στο Ντουμπάι Ιούλιο μήνα. Αν επιμένεις πάντως μπορείς να το οργανώσεις και μόνη σου, πτήσεις με emirates και διαμονή στο al manzil προτείνω εγώ.

notaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπάι
Ταξίδι-Όνειρο
Σε όλο τον κόσμο
Ντουμπάι..

Ευχαριστώ...το ξέρω οτι θα βράσω στο ζουμί μου..!είμαι προετοιμασμένη γι αυτό!το θέμα είναι οτι οι διακοπές μου είναι περιορισμένες...και θα ήθελα πολύ να πάω στο Ντουμπάι!! θεωρέιτε λοιπόν καλύτερα στην περίπτωση που δεν αλλάξω γνώμη για τον προορισμό να μην πάω με γκρουπ; θα είναι πιο οικονομικό αν πάω έτσι; αν αλλάξω γνώμη που μου προτείνετεν να πάω σε περίοδο Ιουλίου (εξωτερικό κατά προτίμηση);

Traveller

Member
Σκοπεύω (μάλλον ελπίζω) το καλοκαίρι, δηλαδή Ιούλιο, να επισκεπτώ το Ντουμπάι.Έχω ψάξει για οργανωμένη εκδρομή αλλά ακόμα τα ταξιδιωτικά γραφεία δεν έχουν προγραμματίσει τα καλοκαιρινά ταξίδια..και έτσι βρίσκομαι στο κενό,χωρίς να έχω ιδέα που να ψάξω και αν ειναι άδικος κόπος να ψάχνω απο τώρα!!
Λοιπόν στείλε π.μ στη FAMEK και αυτή θα σε στείλει στον Αγ.Ραφαήλ στη Μυτιλήνη να σε διαβάσουν... Ταξίδι στο Ντουμπάι και μάλιστα Ιούλιο μήνα?? δεν την σκέφτεσαι καθόλου την φουκαριάρα την μανούλα σου??

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Λοιπόν στείλε π.μ στη FAMEK και αυτή θα σε στείλει στον Αγ.Ραφαήλ στη Μυτιλήνη να σε διαβάσουν... Ταξίδι στο Ντουμπάι και μάλιστα Ιούλιο μήνα?? δεν την σκέφτεσαι καθόλου την φουκαριάρα την μανούλα σου??
:haha::haha::haha:
δε μου λές εγώ που θα πάω 2/8 είμαι εντάξει έτσι? απέφυγα όσο μπορούσα τον Ιούλιο..

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
δεν εχω παει ντουμπαι, αλλα απ' οσα εχω διαβασει εδω μεσα θα σου προτεινα κι εγω να αλλαξεις προορισμο... ειδικά για ιουλιο δε θα το σκεφτομουνα καν, που να ήθελα να παω σαν τρελη (που δε θέλω αλλα λεμε τωρα)

μερη υπαρχουν αααααααααπειρα για ιουλιο.. για να σου προτεινουμε αλλο, πρεπει να μας πεις και τι ακριβως ψαχνεις για τις διακοπές σου :)

Traveller

Member
Samion διψάει ο λαός, πες τα μας όλα... Πες πως θα πας στην πατρίδα και κυρίως πες πως θα ταξιδέψεις... σε τι αεροπλάνο θα μπείς, με τι εταιριάρα θα πετάξεις... Και για να είμαστε on topic πες στη φίλη μας πόσες ώρες θα κάτσεις στο μαγευτικό Dubai...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Samion διψάει ο λαός, πες τα μας όλα... Πες πως θα πας στην πατρίδα και κυρίως πες πως θα ταξιδέψεις... σε τι αεροπλάνο θα μπείς, με τι εταιριάρα θα πετάξεις... Και για να είμαστε on topic πες στη φίλη μας πόσες ώρες θα κάτσεις στο μαγευτικό Dubai...
έλα 12 ώρες θα μείνω..τα υπόλοιπα μόνο εσένα ενδιαφέρουν..

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα