Orfeas90
New Member
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Αρα δεν τα γλιτώνουμε τα 188!!Να 'στε καλά!!
Αρα δεν τα γλιτώνουμε τα 188!!Να 'στε καλά!!
3 γεμάτες μέρες στα πάρκα της disneyland εννοείς? 1 μέρα σε κάθε πάρκο είναι πολύ οκ..αλλά αν έχεις πάει ξανά σε αντίστοιχα θεματικά πάρκα και σου αρέσει δεν θα περάσεις άσχημα 3 μέρες,δεν θα βαρεθείς.Καλησπέρα!
Πιστεύετε ότι 3 γεμάτες μέρες είναι πολλές; Θέλουμε να πάμε Ιούνιο και να μείνουμε στο Santa Fe. Στη σελίδα τους έχει μια προσφορά που δίνει half board αλλά για πρωινό είναι voucher σε συγκεκριμένα μαγαζιά το έχει κάνει κάποιος να πει εντυπώσεις ; Έχω διαβάσει ότι όλα μέσα στο πάρκο είναι πολύ ακριβά..
3 γεμάτες μέρες στα πάρκα της disneyland εννοείς? 1 μέρα σε κάθε πάρκο είναι πολύ οκ..αλλά αν έχεις πάει ξανά σε αντίστοιχα θεματικά πάρκα και σου αρέσει δεν θα περάσεις άσχημα 3 μέρες,δεν θα βαρεθείς.
Ισχύει ότι όλα είναι ακριβά
4 διανυκτερεύσεις μπορει και να ειναι πολλές. Ανάλογα με τα γούστα βέβαια.Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι το πρόγραμμα μας είναι να φτάσουμε Δευτέρα απόγευμα Disneyland και να φύγουμε Παρασκευή μεσημέρι. Δεν έχω ξαναπάει και σκέφτομαι πως έτσι θα προλάβουμε να τα δούμε όλα και να το απολαύσουμε από το να πάμε τις 2 στο Παρίσι και μετά εκεί.
Όχι δεν έχουμε παιδιά. Αλλά θα ήθελα να είμαστε χαλαροί και χωρίς αγχος. Μένουμε Αγγλία και στη σελίδα τους έχει προσφορά -25% και half board το φαγητό αξίζει μέσα στο πάρκο; Είναι πανάκριβο;4 διανυκτερεύσεις μπορει και να ειναι πολλές. Ανάλογα με τα γούστα βέβαια.
Θα είσαστε με παιδιά;
Οι μέρες περνανε γρηγορα στη Ντίσνεϋλαντ με τις τεράστιες ουρες, για τις νύχτες δεν ξέρω.
Στα στούντιο μπορείς να "φας" άνετα δυο μέρες, εχει τόσα να δείς...
Οπως και να'χει καλά να περάσετε
μονο οι δυό σας;;; οκ τοτε, θα περάσουν και οι νυχτες χαχααχΌχι δεν έχουμε παιδιά. Αλλά θα ήθελα να είμαστε χαλαροί και χωρίς αγχος. Μένουμε Αγγλία και στη σελίδα τους έχει προσφορά -25% και half board το φαγητό αξίζει μέσα στο πάρκο; Είναι πανάκριβο;
Όσο για τις νύχτες....
όταν λες πάντα οργανώνω ? πόσες φορές έχει πάει?Πάντα οργανώνω 4 βράδια σε ξενοδοχείο μέσα στην Disneyland και έχω εισητήρια για 5 μέρες και για τα 2 πάρκα... Τέλεια... Οργανώνω πάλι τρελό ταξίδι Disneyland Paris 13-16/08/2018.
Έχω πάει 2 φορές την μία ημερήσια και τρέχαμε σαν τρελοί και είδαμε το 1/5 του πάρκου. Τη δεύτερη μείναμε 3 μέρες-2 νύχτες είδαμε ΟΛΟ το πάρκο και το walt Disney studios αλλά με πολύυυυυυυυ τρεξιμο με διάλειμμα μόνο για καφέ στα γρήγορα. Βασικά μετά τη δεύτερη μέρα έλεγα βαρέθηκα,ευτυχώς που την τρίτη πήγαμε στα στούντιος και άλλαξα παραστάσεις.Καλησπέρα!
Πιστεύετε ότι 3 γεμάτες μέρες είναι πολλές; Θέλουμε να πάμε Ιούνιο και να μείνουμε στο Santa Fe. Στη σελίδα τους έχει μια προσφορά που δίνει half board αλλά για πρωινό είναι voucher σε συγκεκριμένα μαγαζιά το έχει κάνει κάποιος να πει εντυπώσεις ; Έχω διαβάσει ότι όλα μέσα στο πάρκο είναι πολύ ακριβά..
1 σην Disneyland στην Florida USA και 3 στην Disneyland Paris... Ετοιμάζομαι και 4η φετος τον Αύγουστο πάλι Disneyland Parisόταν λες πάντα οργανώνω ? πόσες φορές έχει πάει?