Η σαντορίνη θεωρείται φαινόμενο σε ολόκληρο τον κόσμο. Τι να λέμε τώρα! Παραλίες φανταστικές μπορείς να βρεις σε πολλά νησία εντός και εκτός ελλάδας τροπικές κτλ. Την ενέργεια όμως του νησιού αυτού και τα σπίτια που κρέμονται κυριολεκτικά στην καλντέρα, πουθενά!Μπορούν να νοικιάσουν αλλά νομίζω πως αν μπορούν να το αποφύγουν χρησιμοποιώντας και τα κτελ θα το κάνουν. Όπως είπα είναι ακόμα στο σχεδιασμό απλά πρέπει να κανονίσουν τα πάντα από τώρα και να τα κλείσουν.
Ισχύει ότι η Κέρκυρα είναι μεγάλο νησί και δεν μπορούν να δουν πολλά. Απλά σκέφτηκα ότι έστω και λίγα από αυτή θα είναι αρκετά.
Θέλουν να συνδυάσουν κάτι σε γραφικότητα και παραλίες, για νυχτερινη ζωη σιγουρα καποια ποτα αλλα οχι και παραπάνω γιατί ακολουθεί η πόλη του Άμστερνταμ στο πρόγραμμά τους.
Στη Σαντορίνη δεν έχω πάει προσωπικά, έχω ακούσει απ' όλους τα καλύτερα, λες δηλαδή ότι θα είναι καλύτερη επιλογή;
Για Καρτεράδος, Περίσσα ξέρετε? Είναι πιο μακριά;Και γω συμφωνώ ότι είναι το number one η Σαντορίνη !!! Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να κλείσουν δωμάτιο σε κάποιο που να έχει βεράντα με θέα την καλντέρα (Φηρά , Φηροστεφάνι, Ημεροβίγλι αλλά με ΘΕΑ καλντέρα είπαμε- είναι άπαιχτο το σκηνικό....)